ΚεντρικήΚοινωνικά

Χορωδιακό Φεστιβάλ «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Αγγέλων 4»

18/12/2022

Χριστούγεννα 2022 στη Θεσσαλονίκη: Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου διοργανώνει 2ήμερο Χορωδιακό Φεστιβάλ «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Αγγέλων 4» Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου & Τρίτη 20 Δεκεμβρίου  Ώρα Έναρξης: 19:00 στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο-Κορδελιό (είσοδος από οδό Μοναστηρίου)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Φέρνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων, το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου διοργανώνει το 2ήμερο Χορωδιακό Φεστιβάλ «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Αγγέλων 4». Το χορωδιακό Φεστιβάλ παρουσιάστηκε για 1η φορά το 2015 και συνεχίστηκε και για τις επόμενες δυο χρονιές με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για ένα πολιτιστικό γεγονός, για την ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου στο οποίο θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι για 2 βραδιές, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από Χορωδίες Παιδικές, Νεανικές και ενηλίκων της Περιφέρειας μας. Το Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» θα πλημμυρίσει από παιδικές και νεανικές φωνούλες την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ καθώς και μελωδίες ενηλίκων την δεύτερη ημέρα όπου θα μας μεταφέρουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Ρεκόρ εκπομπών άνθρακα από τις δασικές πυρκαγιές στον Καναδά

xristiana

«Διαχείριση Θυμού Και Συγκρούσεων Στο Σπίτι Και Το Σχολείο»: Το Θέμα Της Επόμενης Συνάντησης Της Σχολής Γονέων Δήμου Πεντέλης

xristiana

Πανευρωπαϊκό ρεκόρ μηνιαίου ύψους βροχόπτωσης στη Μακρινίτσα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel

xristiana