ΚεντρικήΚοινωνικά

Φιλανθρωπική Δράση Από Το Ενημερωτικό Portal Timeforgoodnews.Gr

27/12/2022

Το timeforgoodnews.gr υλοποιεί εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας (λάδι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, όσπρια, δημητριακά, ντοματοχυμούς, αλεύρι, ζάχαρη, μαρμελάδες), παιχνιδιών, βιβλίων και παραμυθιών σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθηθούν οι οικογένειες που υποστηρίζει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν στην Κατερίνη. Επίσης συλλέγεται ξηρή τροφή όπως μπισκότα, πατατάκια, καραμέλες και χυμοί συσκευασμένοι ενόψει των Χριστουγέννων!

Η εκστρατεία μας παρατείνεται και θα ολοκληρωθεί στις 6-1-23. Η παράδοση θα γίνεται απευθείας στο γραφείο του συλλόγου, Αυγουστίνου 9, Κατερίνη, δίπλα στο εστιατόριο ΜΕΘΕΞΙΣ, καθημερινά από τις 08:00 – 16:00.

Τηλ επικοινωνίας: 23510-24050

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων όλους όσους στηρίξουν την προσπάθεια μας και φέτος συνεισφέροντας ότι μπορεί ο καθένας!

Τα παιδιά και οι οικογένειες τους μας χρειάζονται! Ας γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά ώστε να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων για ακόμα μία χρονιά!

Η φιλανθρωπική μας δράση είναι αφιερωμένη στην μνήμη της πολυαγαπημένης μας φίλης Ράνιας η οποία έφυγε πρόσφατα από κοντά μας!

Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία, αλληλεγγύη και υπέροχες στιγμές!

Related posts

6ο Σχολείο Υπέρτασης – Υπέρταση: Θεωρία Και Κλινική Εφαρμογή

xristiana

Η εισβολή της Ρωσίας κατέστρεψε σχεδόν όλη την αιολική ενέργεια της Ουκρανίας

xristiana

Τσάι από χρυσάνθεμο: Τι πολύτιμα προσφέρει στην υγεία

xristiana