News ΑΜΕΑΚεντρική

Το ΚΔΑΠ ΜεΑ “Η Αρμονία” Ετοίμασε 3ημερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

5/12/2022

Το ΚΔΑΠ μεΑ “Η Αρμονία” διοργανώνει 3ημερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, από την Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, του Σχολείου στην περιοχή Μαρτίου Σποράδων 4 στον χώρο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και χειροποίητα προϊόντα από τους ωφελούμενους θα έχουν τη θέση τους στο 3ημερο παζάρι και θα μας περιμένουν να τα θαυμάσουμε.

Πανέμορφες δημιουργίες και λύσεις για να προμηθευτούμε τα δώρα των εορτών για την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους μας.

Λίγα Λόγια για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «Η ΑΡΜΟΝΙΑ»:

Ο Σύλλογος Γονέων αποφοίτων μαθητών της Π.Β.Μ Λακκιάς θεσ/νικης που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Λακκιάς ανέπτυξε ένα νέο τομέα δραστηριότητας προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει την υποστήριξη και απασχόληση των νέων που αποφοιτούν και παράλληλα να ανταποκριθεί στις απαιτούμενες δαπάνες που προκύπτουν.

Οι απόφοιτοι μαθητές με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι ασχολούνται με την κατασκευή μπομπονιερών γάμου και βάπτισης οι οποίες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και φυσικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Για τα άτομα αυτά που είναι αποκλεισμένα από την αγορά εργασίας και από κάθε είδους άλλης απασχόλησης, η δραστηριότητα αυτή αποτελεί πηγή ζωής και έμπνευσης και είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι οι προσπάθειές τους αποδίδουν καρπούς.

Πηγή: https://www.thessalonikiguide.gr

Related posts

Προσομοίωση πλημμύρας: Δείτε αν το σπίτι σας κινδυνεύει

xristiana

Φρύδια: Ποιο σχήμα σας ταιριάζει;

xristiana

Δεντροφύτευση από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

xristiana