ΚεντρικήΟμορφιά

Τα χρώματα που θα δείξουν πιο ακριβά τα outfits του Χειμώνα

27/12/2022

Υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που είναι πιο αριστοκρατικές από κάποιες άλλες. Αν για παράδειγμα θέλεις να φαίνεται το outfit που επιλέγεις πιο ακριβό, τότε δεν θα πρέπει να φορέσεις ένα neon φόρεμα αλλά ένα σύνολο σε πιο γήινους ή neutral τόνους. Παρακάτω θα δεις τα χρώματα που κάνουν τα ρούχα μας να φαίνονται πιο ακριβά!

#1. Καφέ
Το καφέ είναι μια απόχρωση που φέτος έχει γνωρίσει μεγάλη φήμη. Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα χρώματα του 2021 και θα αναδείξει τα ρούχα σου και θα κάνει το outfit να φαίνεται πιο ακριβό.

#2. Μπεζ
Το μπεζ είναι ένα από τα πιο ωραία χρώματα που πάντα ανεβάζουν μια εμφάνιση και της προσθέτουν παραπάνω κύρος. Συνδύασέ το με μαύρο και δημιούργησε ένα look που κανείς δεν θα μπορεί να φανταστεί πόσο κοστίζει.

#3. Πορτοκαλί
Το πορτοκαλί, ακόμα και στους πιο έντονους τόνους δείχνει κομψό και elegant. Φόρεσε ένα πορτοκαλί πουλόβερ με ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι και είσαι έτοιμη.

#4. Μπορντό
Ένα μπορντό φόρεμα πρέπει πάντα να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Πρόκειται για μια απόχρωση που είναι στη λίστα με τα top colors του 2021 και θα τη φορέσουμε πολύ από τώρα μέχρι και την άνοιξη.

#5. Κρεμ
Το κρεμ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή και αριστοκρατικά χρώματα. Φόρεσέ το όλο τον χειμώνα χωρίς καμία επιφύλαξη καθώς αποτελεί ένα χρώμα που σίγουρα θα αναβαθμίσει το look σου.

#6. Γκρι
Τέλος, το γκρι είναι ένα ακόμα χρώμα που βοηθάει στο να δείχνει πιο ακριβό ένα outfit. Φόρεσέ το από πάνω μέχρι κάτω ή σε ένα πανωφόρι και δημιούργησε μοναδικά και ξεχωριστά looks που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

ΔΥΠΑ: Αιτήσεις Υποψήφιων Καταρτιζόμενων Στη Σχολή ΑμεΑ Αθηνών

xristiana

DIY Φτιάξε μόνη σου μία ενυδατική κρέμα σώματος

xristiana

Ημικρανίες: 6 tips για να τις διαχειριστείτε

xristiana