ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα φτιάξεις body lotion με σπασμένο highlighter

28/12/2022

Η αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά έχει ξεκινήσει και τα γιορτινά looks συνεχίζονται. Δες πώς θα χρησιμοποιήσεις τα σπασμένα καλλυντικά σου για να φτιάξεις μόνη το τέλειο body lotion με shimmer. Και να απογειώσεις κάθε look με μίνι φόρεμα ή φούστα.

Πόσες και πόσες φορές δεν σου έχει συμβεί από την ταχύτητα και τη βιασύνη να πέσει το νεσεσέρ σου στο έδαφος και το highlighter ή η σκιά που είχες μέσα να σπάσει σε κομμάτια; Ρητορική είναι η ερώτηση. Σε όλες έχει συμβεί. Και το αποτέλεσμα;

Επειδή ακριβώς αγαπάμε το κάθε item, το αφήνουμε εκεί να υπάρχει αλλά δεν το χρησιμοποιούμε ποτέ. Γιατί, όμως, να κρατάς σε ένα νεσεσέρ ένα προϊόν άχρηστο για εσένα; Όχι, δεν λέω να το πετάξεις, αλλά να το χρησιμοποιήσεις αλλιώς. Στην περίπτωση του highlighter ή μιας shimmer σκιάς, μπορείς να φτιάξεις το τέλειο body lotion με λάμψη. Για ασυναγώνιστα looks με μίνι φόρεμα ή φούστα τις μέρες της Πρωτοχρονιάς.

DIY Time! Αντιοξειδωτικό body scrub με πράσινο τσάι για τέλεια επιδερμίδα

Η συνταγή για το DIY body lotion με shimmer

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το δικό σου, χειροποίητο body lotion με λάμψη είναι τα εξής:

glitter_body.jpg

Το αγαπημένο σου body lotion

Σπασμένο highlighter ή σκιά με shimmer

Ένα μπουκαλάκι

Ρίξε μέσα στο μπουκάλι αρκετή body lotion και ¼ κουταλάκι shimmer σκιά ή highlighter. Ανακάτεψε καλά με το κουταλάκι και voila… Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λαμπερή κρέμα σώματος που μόλις δημιούργησες.

Ps: Έχει μεγάλη σημασία να είναι καλά σπασμένο το highlighter ή η σκιά πριν τα ρίξεις μέσα στο body lotion. Κι αυτό, γιατί διαφορετικά θα δημιουργηθούν σβώλοι και δεν θα απλώνεται ομοιόμορφα το προϊόν στο δέρμα.

Τα σημεία που χρειάζονται οπωσδήποτε shimmer body lotion – Για extra sexiness, φυσικά!

Τα κόκαλα στο στέρνο, οι ώμοι και το ντεκολτέ είναι τα σημεία στα οποία δεν πρέπει να ξεχάσεις να απλώσεις shimmer body lotion στις γιορτές. Ειδικά αν φορέσεις κάποιο off shoulder outfit.

body_lotion_glitter.jpg

Αν βάλεις ρούχο με ανοιχτή πλάτη, βάλε λίγο body lotion στο σημείο για να γίνει πιο sexy το look. Και, βέβαια, μην ξεχάσεις τα πόδια, ειδικά αν φορέσεις μίνι.

Μαρία Ροδίτη

ΜΑΡΙΑ ΡΟΔΙΤΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Όλα έτοιμα για το 21ο Golden Cup στη Θεσσαλονίκη

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

8 τρόποι για να τονίσεις τη μέση σου

xristiana