ΚεντρικήΚοινωνικά

Πλησιάζει το μεγαλύτερο event των φετινών Χριστουγέννων στη Λάρισα: Φιλανθρωπικό gala στο Φρούριο

21/12/2022

Είμαστε στην αναμονή του μεγαλύτερου event των φετινών Χριστουγέννων! Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το Φρούριο σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το Σωματείο Εικαστικών Λάρισας 8, το Metropolitan College και το περιοδικό theCommonSense?  διοργανώνουν φιλανθρωπικό gala με τίτλο “Village de Boules” Christmas Gala που θα πραγματοποιηθεί στη βεράντα του Φρουρίου δίπλα στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό gala στο οποίο τα παιδιά του Γαλλικού Ινστιτούτου και οι φοιτητές του Metropolitan College δημιουργούν χριστουγεννιάτικες μπάλες έχοντας ως σημείο αφετηρίας μια σφαίρα από φελιζόλ. Ζωγραφίζουν, ντύνουν, τρυπούν, κόβουν, συνθέτουν, κρεμούν, κολλούν και δημιουργούν ευφάνταστα στολίδια… Στη δράση συνδράμουν και οι εικαστικοί της Λάρισας οι οποίοι φιλοτεχνούν αφιλοκερδώς μια συλλογή από εντυπωσιακές, πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες μπάλες ειδικά για το “Village de Boules” Christmas Gala και δημιουργούν χριστουγεννιάτικα στολίδια/μικρά έργα τέχνης. Οι μπάλες θα εκτεθούν και θα τεθούν προς πώληση στην αυλή του Φρουρίου και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για αγορά εξοπλισμού στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΛ.

Η δράση θα ξεκινήσει από τις 20:00 στην αυλή του Φρουρίου όπου θα έχει στηθεί το χριστουγεννιάτικο bazaar του “Village de Boules” Christmas Gala και η βραδιά θα συνεχίσει με την ζεστή φωνή της Ελευθερίας Μυτιλιού μετά τις 21:30 στην κεντρική αίθουσα του Φρουρίου σε ένα ατμοσφαιρικό Christmas Party! 

Πηγή: https://www.onlarissa.gr

Related posts

Νόσηση με κορονοϊό και διαβήτης τύπου 1 στα παιδιά: Τι ισχύει

xristiana

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για καλό σκοπό στο δημοτικό σχολείο Αχεντριά

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana