News ΑΜΕΑΚεντρική

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: Μαζική Συγκέντρωση Το Σάββατο 3/12 Στο Σύνταγμα

3/12/2022

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκέμβρη στις 11 π.μ.  στο Σύνταγμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

“Σωματεία και φορείς ενώνουμε τη φωνή μας με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και τον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων για να απαιτήσουμε την ικανοποίηση όλων των αναγκών των ΑμΕΑ.

Διαδηλώνουμε μαχητικά με τους ανάπηρους, τους χρόνιους πάσχοντες, με τις οικογένειές τους για να μπει τέρμα στην εξαθλίωσή τους, στην εμπορευματοποίηση των αναγκών τους!

–          Για μέτρα προστασίας από την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, να μην παγώσουμε μέσα στον χειμώνα, να μη μείνει ανάπηρος, χρόνιος πάσχοντας χωρίς τις αναγκαίες θεραπείες επειδή δεν έχει να πληρώσει.

–          Για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τα επιδόματα.

–          Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την Υγεία. Καμία πληρωμή για φάρμακα, θεραπείες, τεχνολογικά βοηθήματα. Δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας, Πρόνοιας, Ειδικής Αγωγής και αποκατάστασης.”, αναφέρει η σχετική πρόσκληση.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

xristiana

ΔΕΗ: Αλλαγή πορείας με στρατηγικό προβάδισμα στην εμπορία, τις ΑΠΕ και τα δίκτυα ηλεκτρισμού στα Βαλκάνια

xristiana

Δήμος Ν. Ιωνίας: Ημερίδα Για Τον Αθλητισμό & Την Υγεία Στις Ιωνικές Πόλεις

xristiana