ΚεντρικήΚοινωνικά

Κιλκίς: Συγκέντρωση Τροφίμων, Για Την Ενίσχυση Των Συσσιτίων Της Μητρόπολης

18/12/2022

Ο Δήμος Κιλκίς, πιστός στην φιλάνθρωπη παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και στις μεγάλες γιορτές της χριστιανοσύνης, αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης των πολιτών με σκοπό τη συγκέντρωση επισιτιστικής βοήθειας, η οποία θα διατεθεί για την ενίσχυση των συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία).

Από σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και μέχρι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 14:00, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας. 

Ειδικότερα θα συλλέγονται όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, σάλτσες, γάλα μακράς διαρκείας και τυροκομικά είδη (τυρί και κασέρι).

Με τα είδη επισιτιστικής συνδρομής που θα συγκεντρωθούν, θα ενισχυθεί περαιτέρω το  κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, η οποία μέσω εθελοντών παρασκευάζει και διανέμει καθημερινά περί τις εκατόν πενήντα μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους που είναι αβοήθητοι και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον και διπλάσιο αριθμό σε δέματα τροφίμων σε ευπαθείς οικογένειες.

Ο Δήμος Κιλκίς καλεί τους πολίτες να συνεισφέρουν όπως μπορούν και να σταθούν στο πλευρό των συνανθρώπων, με πνεύμα αγάπης και καλοσύνης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας
παρέχονται στα τηλ. επικοινωνίας 23413 5221252213.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Καρκίνος μαστού: Πόσο μειώνει τη θνησιμότητα ο τακτικός προληπτικός έλεγχος

xristiana

Πόνος στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς: Πότε είναι σοβαρό πρόβλημα – Ποια όργανα είναι εκεί

xristiana

Το 3o Thessaloniki Tango Party Στηρίζει Τη Συζωή

xristiana