ΚεντρικήΚοινωνικά

Θεσσαλονίκη: Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2023 στην πλατεία Αριστοτέλους με Live Dj Sets & Πυροτεχνήματα

31/12/2022

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2023 και η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τον νέο χρόνο στην πλατεία Αριστοτέλους με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων, αλλά και ένα πάρτυ με Live Dj Sets, που θα ξεκινήσει από το απόγευμα του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2022 – 20:00 μμ .

Οι παραγωγοί του ZooRadio 90.8 δίνουν το ρυθμό με ξεσηκωτικά Vibes και χορευτικούς ρυθμούς από γνωστούς Dj’s της πόλης, αποφασισμένοι να μας κρατήσουν συντροφιά καθώς θα αποχαιρετάμε το 2022 και να σκορπίσουν πολλά και τεράστια χαμόγελα στο 2023.

Μουσική, χορός, κέφι την παραμονή Πρωτοχρονιάς  στην στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους για νέους, για όσους αισθάνονται νέοι και για όσους αγαπούν κάθε τι νέο, όπως ο ερχομός της νέας χρονιάς.

Τη βραδιά παρουσιάζουν η Μαρία Αμανατίδου και ο Ευθύμης Κάλφας.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας θα ανέβει στη σκηνή για να ευχηθεί καλή χρονιά σε όλους όσους θα δώσουν το παρόν, κατοίκους και επισκέπτες της γιορτινής Θεσσαλονίκης.

Την ατελείωτη μουσική που θα αντηχεί σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τις 7:00 το απόγευμα αλλά και μία ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, θα απογειώσει το σόου που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές με πυροτεχνήματα για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, του 2023.

Τα πυροτεχνήματα θα φωτίζουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης θα διαρκέσουν για πάνω από 5 λεπτά, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, μέσα από τη θάλασσα του Θερμαϊκού.

Το φαντασμαγορικό σόου με τα πυροτεχνήματα, που θα δώσει λάμψη και χαρά σε όλη την πόλη, χορήγησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Ειδικότερα, το ΕΒΕΘ κάλυψε τις δαπάνες για τη ρίψη πυροτεχνημάτων κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου στις 07.12.2022, ημέρα φωταγώγησης του κεντρικού χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης και επιπλέον θα καλύψει τη ρίψη πυροτεχνημάτων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τον εορτασμό της παραμονής Πρωτοχρονιάς στις 31.12.2022. (από το δελτίο τύπου του ΕΒΕΘ).

Πηγή: https://www.thessalonikiguide.gr

Related posts

Τα Do & Dont’s στην εφαρμογή του eyeliner για τέλειο βλέμμα!

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 10/11

xristiana

Η Ελλάδα κάνει σημαντικά βήματα για την εισαγωγή ψηφιακών εφαρμογών για την υγεία

xristiana