ΚεντρικήΚοινωνικά

Επιστρέφει απόψε μετά από 2 χρόνια η “Λευκή Νύχτα” στη Θέρμη – Χριστουγεννιάτικο πολυθέαμα για όλους

10/12/2022

Η μεγάλη γιορτή στην Αγορά της Θέρμης, η «Λευκή Νύχτα» επιστρέφει μετά από 2 χρόνια “πανδημικής” σιωπής, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις για παιδιά και μεγάλους, ενώ παράλληλες δράσεις θα πραγματοποιηθούν στον Τρίλοφο και το Πλαγιάρι.

Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.
Το πολυθέαμα με τους ξυλοπόδαρους, μασκότ – τάρανδους, τον Άη Βασίλη, τα ξωτικά, το face painting (βάψιμο) θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Τα κρουστόφωνα και οι τυμπανιστές Paranaue θα διασχίσουν τους δρόμους, οι χορευτικοί σύλλογοι Θέρμης , Πόντιοι , Μακεδόνες, Θρακιώτες, Βλάχοι, Σερραίοι,Κρητικοί, Χορευτικός Όμιλος Θέρμης θα κάνουν πατινάδα στους δρόμους και τα εμπορικά καταστήματα.

Η Λευκή Νύχτα επιστρέφει με ανοιχτά καταστήματα έως τα μεσάνυχτα για να επωφεληθούν από μεγάλες προσφορές οι καταναλωτές, άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, κρουστόφωνα, τυμπανιστές, τη συμμετοχή χορευτικών συλλόγων, χορωδίες, αγορά με ξύλινα σπιτάκια, DJ’s, δημιουργία χώρου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και παιχνιδιών για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Όλοι οι επισκέπτες θα γευτούν δωρεάν ζεστή σοκολάτα, τσάι, κάστανα και γλυκύτατο μαλλί της γριάς από τους προσκόπους Θέρμης.

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τις δράσεις της Λευκής Νύχτας στη Θέρμη είναι:

  • στον πεζόδρομο της Δημητρίου & Καραολή,
  • στο εμπορικό κέντρο La piazza,
  • στην Αποστόλου & Γρηγορίου Ταβάκη,
  • στο εμπορικό κέντρο Πόλις Έλξη,
  • στην Βενιζέλου και
  • στην πλατεία Παραμάνα.

Φέτος, εκτός από τη «Λευκή Νύχτα» στη Θέρμη ανάλογες εκδηλώσεις διοργανώνονται και στις υπόλοιπες δύο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, με πρωτοβουλία των νεοσύστατων Ενώσεων Επαγγελματιών Εμπόρων Μίκρας και Βασιλικών.

Πηγή: https://www.thestival.gr

Related posts

Πέννες με πέστο και γαρίδες

xristiana

Σημαντική αύξηση κρουσμάτων COVID-19, γρίπης και RSV ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

xristiana

40ο Ετήσιο Συνέδριο Ο.Τ.Ε.ΜΑ.Θ.

xristiana