ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση Για Την Ενδοοικογενειακή Βία

14/12/2022

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Χαλανδρίου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Χαλανδρίου, οργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ενδοοικογενειακή βία και ο ρόλος του σχολείου», την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Χαλανδρίου (Ιωαννίνων 3), στις 18.00.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση των γνώσεων των εκπαιδευτικών στην αναγνώριση της κακοποίησης των παιδιών και ενδεχόμενης βίας μέσα στην οικογένεια.

Εισηγητές:

Γιώργος Νικολαΐδης – Ψυχίατρος, διευθυντής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού. Βίκυ Ξηρού – Ψυχολόγος στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Πειραιά, εκ μέρους του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ).

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

1ο All Star Game Basket Του Δήμου Διονύσου Κατά Της Βίας

xristiana

Ξεκινήστε τη μέρα σας κάνοντας αυτά τα 10 πράγματα για καθαρό μυαλό και ξεκούραστο σώμα

xristiana

Οι συνήθειες για ευτυχισμένη ζωή που έχουν οι μακροβιότεροι άνθρωποι

xristiana