ΚεντρικήΟμορφιά

Διαβάστε αυτές τις 20 συμβουλές για να βγαίνετε τέλειες στις φωτογραφίες!

31/12/2022

Τι ακριβώς κάνει την τέλεια selfie; Υπάρχουν ορισμένες συμβουλές και κόλπα για το μακιγιάζ πριν τη λήψη που βασικά εγγυώνται μια υπέροχη φωτογραφία! Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να δείχνετε ωραία στις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το μακιγιάζ! Συμβουλές από επαγγελματίες που είναι κατάλληλες είτε για να φωτογραφηθείτε επαγγελματικά είτε μόνο για τη φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου σας!

1. Primer

Είναι υπέροχο να χρησιμοποιείτε ένα primer κάθε μέρα, αλλά είναι απαραίτητο τις μέρες που θέλετε να φαίνεστε όμορφα σε μια φωτογραφία! Το primer βοηθά στην εξομάλυνση της επιδερμίδας σας, έτσι ώστε το μέικαπ σας να φαίνεται πιο απαλό και φυσικό. Επιπλέον, βοηθά την κάμερα να δημιουργήσει μια λαμπερή εμφάνιση και όχι μια εμφάνιση που τις ανομοιογένειες στο δέρμα σας.

2. Χρησιμοποιήστε ματ υφές

Οι ματ υφές δεν έχουν λάμψη και δεν γυαλίζουν. Όταν πρόκειται να φωτογραφηθείτε, θέλετε να αποφύγετε οτιδήποτε πρόκειται να αντανακλά φως στο πρόσωπό σας. Το φλας της κάμερας και η πρόσθετη λάμψη θα σας κάνουν να μοιάζετε σαν «πετρελαιοκηλίδα» και όχι με τον όμορφο εαυτό σας.

3. Εφαρμόστε το μακιγιάζ σε φυσικό φως

Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε το μακιγιάζ σας σε φυσικό φως. Ο τεχνητός φωτισμός, αν δεν είναι ο κατάλληλος μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση του μακιγιάζ σας. Έτσι, μπορεί να σας δείχνει χλωμή, προκαλώντας σας να απλώσετε πολύ έντονο make up.

Όλοι έχουμε δει φωτογραφίες του εαυτού μας όπου πιστεύαμε ότι το μακιγιάζ μας ήταν καλό πριν φύγουμε από το σπίτι, αλλά στις φωτογραφίες μας αφήνουμε να αναρωτιόμαστε τι πήγε στραβά και πώς να δείχνουμε καλύτερα σε μελλοντικές φωτογραφίες.

4. Χρησιμοποιήστε κίτρινη πούδρα

Η κίτρινη πούδρα είναι καλύτερη από τις αστραφτερές ή ημιδιαφανείς για φωτογραφίες. Οι άλλες πούδρες αντανακλούν το φως, αφήνοντάς σας μια λάμψη. Μπορεί επίσης να σας κάνουν να φαίνεστε χλωμές στις φωτογραφίες. Καμία από αυτές τις εμφανίσεις δεν είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

5. Εφαρμόστε πολύ προσεκτικά το κονσίλερ κάτω από τα μάτια

Οι περισσότερες από εμάς προσπαθούμε να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μας με λίγο concealer. Για καθημερινή χρήση αυτό είναι καλό, αλλά κάποιες φορές στις φωτογραφίες το κονσίλερ κάτω από τα μάτια βγαίνει λίγο σκληρό. Γι αυτό, απλώστε το εξαιρετικά καλά. Εάν δεν είναι τέλεια εφαρμοσμένο, μπορεί να αποκαλύψει λεπτές γραμμές και να δημιουργήσει δισχρωμίες γύρω από τα μάτια.

6. Χρησιμοποιήστε βαθιά χρώματα

Όσον αφορά τις σκιές ματιών, προσπαθήστε να αποφύγετε τα παστέλ χρώματα. Τελικά, από το φλας της κάμερας, τα παστέλ θα σας «ξεπλύνουν»! Οι βαθιές, πλούσιες σκιές θα κάνουν τα μάτια σας να αναδειχθούν! Αν θέλετε να το παίξετε με σχετική αδφάλεια, προτιμήστε ένα χρυσό ή καφέ της σοκολάτας. Αν νιώθετε ιδιαίτερα τολμηρές, δοκιμάστε ένα σμαραγδί ή ακόμα και κόκκινο!

7. Μαύρο μολύβι και μαύρη μάσκαρα

Πολλοί ειδικοί που δίνουν συμβουλές για το πώς μπορείτε να φαίνεστε όμορφη και φανταστική στις φωτογραφίες προτείνουν να χρησιμοποιήσετε μαύρο μολύβι επένδυση και μαύρη μάσκαρα.

Εάν χρησιμοποιείτε συνήθως καφέ, επιλέξτε μαύρο. Η πιο σκούρα απόχρωση θα σας δώσει καλύτερη αντίθεση. Η αντίθεση θα κάνει τα μάτια σας να προβάλλονται περισσότερο. Αυτό δεν θέλουμε, σωστά;

8. Ρουζ

Αν παραλείψετε το ρουζ, το πρόσωπό σας θα φαίνεται χλωμό, ειδικά κάτω από ένα δυνατό φλας. Το ρουζ προσθέτει στο πρόσωπό σας. Χωρίς το ρουζ, δεν θα έχετε σχεδόν τον βαθμό ευκρίνειας που θέλετε. Θυμηθείτε όμως, να μην υπερβάλλετε! Ξεκινήστε ελαφρά και προσθέστε κι άλλο, αν χρειάζεται.

9. Αγαπήστε τα χείλη σας

Καθαρίζετε το πρόσωπό σας και βουρτσίζετε τα δόντια σας κάθε μέρα, αλλά τι γίνεται με τα χείλη σας; Δεν τα σκέφτεστε πάντα, αλλά σίγουρα πρέπει να τους δείξετε λίγη αγάπη!

Πριν από μια μέρα γεμάτη φωτογραφίες, κάντε απολέπιση στα χείλη σας απλώνοντας λάδι καρύδας και, στη συνέχεια, καθαρίστε τα απαλά με ένα ζεστό πανί. Βάλτε λίγο balm και αφήστε τα χείλη σας να το απορροφήσουν πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο.

10. Μην παραλείπετε το κραγιόν

Μία άλλη συμβουλή για την καλή εμφάνιση στις φωτογραφίες είναι να μην ξεχνάτε το κραγιόν σας. Η παράλειψη του κραγιόν θα κάνει το στόμα σας να «ενωθεί» με το υπόλοιπο πρόσωπό σας.

Πρέπει να κάνετε αντίθεση με τα χαρακτηριστικά σας για καλύτερα αποτελέσματα. Βάλτε ένα τολμηρό χρώμα ή ακόμα και κάτι ουδέτερο – όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα που θέλετε! Χρησιμοποιήστε το Lip Liner. Το Lip Liner είναι ο καλύτερός σας φίλος! Εμποδίζει το κραγιόν σας να χυθεί γύρω από το πρόσωπό σας και σας κάνει να φαίνεστε τέλεια όλη μέρα!

11. Ελέγξτε τα δόντια σας

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να ποζάρεις για μια φωτογραφία και να δείχνεις τα μαργαριταρένια λευκά σου δόντια… μόνο για να καταλάβεις, πολύ αργά, ότι έχεις λεκέδες από κραγιόν! Πριν βρεθείτε μπροστά από μια κάμερα, βεβαιωθείτε πάντα ότι το εσωτερικό των χειλιών σας είναι καθαρό.

12. Αποφύγετε τις σκιές

Προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε σκιές στο πρόσωπό σας με το μακιγιάζ. Μην εφαρμόζετε σκούρες σκιές κάτω από τα μάτια. Μάθετε επίσης πώς να τοποθετείτε το πρόσωπό σας προς την κάμερα για να αποφύγετε τη δημιουργία σκιών στο πρόσωπό σας ή κάτω από το πηγούνι σας.

13. Περίγραμμα με highlighter

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπρόνζερ σε έναν ή δύο τόνους πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό σας χρώμα για να το περάσετε κάτω από τα ζυγωματικά σας, κάτω από το πηγούνι σας, σε κάθε πλευρά της μύτης σας και στις εξωτερικές γωνίες του μετώπου σας.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφαρμόστε ένα πιο ανοιχτό χρώμα στις περιοχές που χτυπά το φως, δηλαδή στο πάνω μέρος από τα μάγουλα, στο κέντρο του μετώπου σας, στο τόξο των χειλιών και στη γέφυρα της μύτης σας.

14. Προσθέστε bronzer

Το να το παρακάνετε με το μπρόνζερ είναι ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν συνέχεια τα κορίτσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να το  αφήσετε εντελώς εκτός! Χρησιμοποιήστε το με ελαφρύ χέρι, αλλά βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιείτε ακόμα!

15. Προσθέστε μερικές βλεφαρίδες

Ακόμα κι αν έχετε πολύ μακριές βλεφαρίδες, προσθέτοντας μερικές βλεφαρίδες στις γωνίες των ματιών σας μπορεί πραγματικά να τονίσει τα μάτια σας και να τα κάνει να φαίνονται όμορφα!

16. Τονίστε τα ζυγωματικά σας

Τα ζυγωματικά σας είτε είναι κάτι που δεν παρατηρείτε καθόλου σε μια φωτογραφία είτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παρατηρείτε σε μια φωτογραφία. Και το θέμα είναι ότι διακρίνονται, μάλλον είναι για καλό λόγο!

Μπορείτε να κάνετε τα ζυγωματικά σας να ξεχωρίζουν κάνοντας το περίγραμμά τους. Καθώς, όταν τα ζυγωματικά ξεχωρίζουν σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη και μαγευτική!

17. Τονίστε τα φρύδια σας

Σε μια φωτογραφία όταν το πρόσωπό σας βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και για να μεταδώσετε καλύτερα το συναίσθημά σας και να δείχνετε πιο νεανική, τονίστε τα φρύδια σας πριν τραβήξετε οποιαδήποτε φωτογραφία!

18. Λιπαρότητα

Το φλας μιας κάμερας πιάνει πάντα το περιττό λάδι και τον ιδρώτα στο πρόσωπό μας! Έχετε λοιπόν πάντα μαζί σας ένα πακέτο χαρτομάντιλα και, στη συνέχεια, ταμπονάρετε γρήγορα το πρόσωπό σας πριν τραβήξετε μια φωτογραφία. Αυτό θα δημιουργήσει μια πιο ματ εμφάνιση, χωρίς να αφαιρέσει εντελώς τη φυσική σας λάμψη.

19. Λάμψη και γυαλάδα…

αλλά όχι τόσο πολύ! Προσθέστε λίγη ελαφριά γυαλιστερή πούδρα φινιρίσματος στην περιοχή ακριβώς κάτω από τον λαιμό σας στο τέλος του μακιγιάζ σας. Αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε αγγελική! Ωστόσο, μην μπείτε στον πειρασμό να την περάσετε κι αλλού… γιατί το να γυαλίζετε δεν είναι το ζητούμενο!

20. Ταμπονάρετε

Στο τέλος, φροντίστε να σετάρετε το μακιγιάζ με μια ημιδιάφανη πούδρα για να μην αρχίσει να «λιώνει» το πρόσωπό σας πριν βγάλετε την τέλεια φωτογραφία!

Βλέπετε, το να μάθετε πώς να φαίνεστε όμορφα στις φωτογραφίες είναι εύκολο με μερικές χρήσιμες συμβουλές για το μακιγιάζ. Προτείνω επίσης να κάνετε μερικές εξάσκηση πριν βγείτε έξω. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς να φαίνεστε καλά στις φωτογραφίες μόνοι σας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τις καλύτερες γωνίες σας. Βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ σας φαίνεται τόσο καλό στη φωτογραφία, όσο και στο πρόσωπό σας.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Επίδειξη μόδας Α.Μ.Ε.Α

xristiana

Πώς η έλλειψη σεξ επηρεάζει την υγεία σου

xristiana

Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν έχει πολλή ζέστη. Πως να τον βοηθήσουμε

xristiana