ΚεντρικήΚοινωνικά

Δήμος Πύργου: Ο Αη Βασίλης έρχεται στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή

19/12/2022

Το πιο λαμπερό αστέρι οδηγεί για άλλη μια χρονιά τον Αη Βασίλη και όλη του την παρέα στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή. Εκεί, που θα χτυπήσει η «καρδιά» των Χριστουγέννων στον Πύργο από τις 22 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 3 Ιανουαρίου 2023.

Ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού ετοιμάζουν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα στο «Εργοστάσιο του Αη Βασίλη» για όλα τα παιδιά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Μικροί και μεγάλοι θα αφεθούν στη χαρά και τη μαγεία των γιορτών ενώ σύλλογοι και σχολεία δίνουν για άλλη μια φορά το «παρών» με δράσεις ή μπαζάρ.

Παράλληλα, ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στο θέατρο «Απόλλων», καθώς και στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων – Καράτουλα (27/12)Επιτάλιο (28/12)Βούναργο (29/12) – ο Αη Βασίλης θα ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά. Η μαγεία ξεκινά!

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το «Εργοστάσιο του Αη Βασίλη» στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 17.00 έως τις 21.30 μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2023, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και δωρεάν δράσεις.

Το εντυπωσιακό σκηνικό που θα στηθεί και θα παραμείνει όλες τις ημέρες θα έχει ξύλινα σπιτάκια με:

– Αρχοντικό του Αη Βασίλη
– Σχολείο των Νεράιδων
– Κουζίνα της Αη-Βασίλαινας
– Εργαστήρι Ζαχαρωτών

– Μαγαζί Παιχνιδιών
– Ταχυδρομείο
– Εργαστήρι παιχνιδιών
– Disco Ξωτικών

Το όμορφο χωριό θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους φίλους εντός του εσωτερικού του πάρκου Ξυστρή με μεγάλη πύλη εισόδου και περιφερειακές διακοσμήσεις, χριστουγεννιάτικο σαλόνι σε κεντρική εξέδρα χώρου και λευκούς ξύλινους διακοσμητικούς φράχτες.

Καθημερινά, ο Αη Βασίλης και η Μασκότ Χιονάνθρωπος θα προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα. Ο Λιχουδομάγειρας θα ετοιμάζει τη μια ημέρα μαλλί της γριάς και την άλλη ζεστό κρασί για τους γονείς. Το Ξωτικό θα βοηθά τα παιδιά στην κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών ή καρτ ποστάλ, ενώ το πρόγραμμα κάθε μέρα θα εμπλουτίζεται με νέες δράσεις.

Μέχρι τότε…ετοιμαστείτε για την καλύτερη εποχή του χρόνου!

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Δακτυλιοειδές κοκκίωμα: Οι τύποι της δερματικής πάθησης, οι αιτίες και η αντιμετώπιση

xristiana

Θεσσαλονίκη: Απομακρύνεται το ιστορικό πεύκο του Επταπυργίου «γιατί δεν αντέχει»

xristiana

Ημερίδα με θέμα “Αναδοχή Ανηλίκων…άνοιξε την καρδιά σου, άνοιξε την αγκαλιά σου”

xristiana