ΚεντρικήΚοινωνικά

Ασπρόπυργος: Χριστουγεννιάτικη Παράσταση στο κινηματοθέατρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

7/12/2022

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου, ενόψει των γιορτινών ημερών που διανύουμε και έχοντας ως γνώμονα την ψυχαγωγία των παιδιών της πόλης, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Μουσικοθεατρική Παράσταση με τίτλο «Οι Καλικάντζαροι στην Νήσο της Ανακύκλωσης».

Λίγα λόγια για το έργο:
Τα Χριστούγεννα έφτασαν και μαζί με αυτά κι οι Καλικάντζαροι, ανέβηκαν στη γη έτοιμοι για σκανταλιές, μπερδέματα και πολύ γέλιο. Φέτος στη διαδρομή τους για τον κόσμο μας, συνάντησαν κουραμπιέδες, μελομακάρονα και κάποια σκουπιδό –εμπόδια και αποφάσισαν να βρουν ευφάνταστους τρόπους να τα εξαφανίσουν. Βρήκαν τη λύση στο πρόβλημα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Παίζουν: Αντώνης Κρόμπας, Λευτέρης Ελευθερίου, Νίνα Δραγώνα, Ηλιάνα Αντωνιάδου, Μαρίνα Σαμάρκου, Αλκιβιάδης και Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλους προσκαλεί μικρούς και μεγάλους την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ», να παρακολουθήσουν ένα διαδραστικό και καταιγιστικό μουσικοθεατρικό έργο, γεμάτο σκανδαλιάρηδες καλικάντζαρους, παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 6/1

xristiana

Οι μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ του 2023 που πρέπει να γνωρίζετε

xristiana

Τα 3 ζώδια που παραμένουν φίλοι με τους πρώην – Είναι κουλ ή κινούμενα red flags;

xristiana