ΚεντρικήΚοινωνικά

Οι Πολίτες Του Δήμου Διονύσου Γίνονται Αϊ Βασίληδες

3/12/2022

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δράσεις συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε να μην αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει στη δράση και περιμένει όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν στα γραφεία των Κοινωνικών Υπηρεσιών και της Κοινωνικής Ιματιοθήκης, στον Άγιο Στέφανο στην οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου 26 – 28.

“Μαζί με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου Διονύσου δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.”, αναφέρει ο Δήμος.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Καστοριά: Αρκούδα εντοπίστηκε νεκρή με τραύματα από πυροβόλο όπλο

xristiana

Foot detox: Mάθε περισσότερα για τη νέα τάση που αποτοξινώνει τα πόδια & κάνει ήδη θραύση στο TikTok!

xristiana

Το ΤΕΠΑΚ ανακοινώνει νέα πρόσκληση προς καινοτόμες ΜΜΕ & νεοφυείς επιχειρήσεις

xristiana