ΚεντρικήΚοινωνικά

Οι Πολίτες Του Δήμου Διονύσου Γίνονται Αϊ Βασίληδες

26/11/2022

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δράσεις συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε να μην αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει στη δράση και περιμένει όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν στα γραφεία των Κοινωνικών Υπηρεσιών και της Κοινωνικής Ιματιοθήκης, στον Άγιο Στέφανο στην οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου 26 – 28.

“Μαζί με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου Διονύσου δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.”, αναφέρει ο Δήμος.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

«Ο make-up artist μου δεν ήταν πολύ χαρούμενος»: Η Kim Kardashian μιλάει για την εμφάνισή της με τη μάσκα

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Ο ΑΣΑ Διονύσου θα ταξιδέψει στην Πάτρα για την 1η αγωνιστική των PlayOut

xristiana