News ΑΜΕΑΚεντρική

Δύο Μουσικές Παραστάσεις Έρχονται Στη Θεσσαλονίκη Για Καλό Σκοπό

3/11/2022

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2022!

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 63ης διοργάνωσης (3-13 Νοεμβρίου 2022).

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha TV, Βίκυ Χαντζή ✔️Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής συγκινητική στιγμή θα αποτελέσει η συμμετοχή της Ομάδας Κρουστών «ΚΡΟΥΣΤΩΔΟΙ» του Κέντρου Αποκατάστασης, Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «Ο ΣΩΤΗΡ».

Επιπλέον ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών θέλοντας να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ θα διαθέσει μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ σε εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Related posts

ΟΗΕ: Μία από τις 7 πιο ζεστές χρονιές που καταγράφηκαν ποτέ το 2021

xristiana

Filler στα αυτιά: Από ασιατική τάση σε αμερικανικό must – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

xristiana

Καύσωνας: Πώς να μειώσουμε έως 30% το κόστος του κλιματιστικού

xristiana