ΚεντρικήΟμορφιά

The Fashion Room Service – Thessaloniki

15/11/2022

Fashion event στη Θεσσαλονίκη: The Fashion Room Service – Thessaloniki, επιστρέφει εντυπωσιακά την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου σε τρεις ορόφους του Colors Urban Hotel!

Η δημιουργική ομάδα του περιοδικού Ozon και του OFFRADIO διοργανώνουν το μεγαλύτερο fashion event της Θεσσαλονίκης για πέμπτη φορά! Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου συγκεντρώνουν 19 designers και brands κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα απόγευμα και τα παρουσιάζουν! Τόπος συνάντησης, φυσικά παραμένει το πιο πολύχρωμο και μοντέρνο ξενοδοχείο της πόλης, το Colors Urban Hotel και όλα αυτά στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον εκδήλωσης The Fashion Room Service – Thessaloniki.

19 δωμάτια του ξενοδοχείου Colors Urban Hotel, θα διαμορφωθούν ξεχωριστά και από τις 17:00 έως τις 23:30 θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να “προσφέρουν” στους Θεσσαλονικείς την πιο συναρπαστική fashion εμπειρία.

Με μία βόλτα στους τρεις ορόφους του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες σειρές international & ελληνικών εταιρειών όπως οι: SISLEY, LEE JEANS, WRANGLER, DOCA, ANYKIND, FILA & SAUCONY ORIGINALS. Ακόμα, να έρθουν σε επαφή με Έλληνες σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων, όπως: MACAW WAVES, MANTILITY, YIORGOS MICHOUDIS, FUNK DA QUEEN, LEIO ROSS, SUSURUS, HAUTE PEACH, FROSTINGS BY CHRISTINA Z, INACIRCLE & BLESS ME Iconic Wardrobe.

Μαζί σε αυτή τη διοργάνωση η Fashion & Beauty Academy του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, που κάνει check in στο Fashion Room Service Thessaloniki 2022, συμμετέχοντας και σε ειδικά διαμορφωμένο pop-up δωμάτιο με δημιουργίες των σπουδαστών & διαδραστικό make-up project έκπληξη, αλλά και ως αποκλειστικός υποστηρικτής εκπαίδευσης της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό καταξιωμένων σχεδιαστών και κορυφαίων brands μόδας.

 Το art & fashion crowd της πόλης, όπως και στο παρελθόν, έτσι και αυτήν τη φορά, μετά τη βόλτα στα δωμάτια δίνει ραντεβού στο fashion party, το οποίο ξεκινά λίγο μετά τις 19:30 και θα ολοκληρωθεί στις 00.00, στο Garden Bar του Colors Urban Hotel. Το αγαπημένο μας Beefeater London Dry Gin θα δώσει τον παλμό της βραδιάς με δροσιστικά Beefeater Gin & Tonic για όλους τους καλεσμένους. Όσο για τη μουσική, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του OFFRADIO ξέρουν να διοργανώνουν τα καλύτερα #epicmusiconly parties!

Στην εκδήλωση που αποτελεί  σημείο συνάντησης κορυφαίων brands, influencers, fashion & art lovers και του πιο hip crowd της πόλης, θα παρευρεθούν και εμπορικοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, δημοσιογράφοι μόδας, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beauty editors, αναγνώστες και fans του OΖΟΝ και του OFFRADIO.


► Info

Fashion Room Service – Thessaloniki
Colors Urban Hotel
17:00 έως τις 23:30
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε https://www.facebook.com/events/681303276655597

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Πώς θα χάσετε κιλά και θα μειώσετε τη φλεγμονή μετά τα 40

xristiana

Ζώδια σήμερα (08/02): Έντονα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

xristiana

Δράση Αιμοδοσίας Του Δήμου Διονύσου

xristiana