ΚεντρικήΟμορφιά

4 τρόποι για να φορέσεις την καπαρντίνα σου φέτος τον Χειμώνα

8/11/2022

Η καπαρντίνα γίνεται φέτος ένα από τα αγαπημένα μας πανωφόρια και θέλουμε οπωσδήποτε να την εντάξουμε στα everyday look μας. Αν ψάχνεις τρόπους για να τη συνδυάσεις με τα ρούχα σου παρακάτω θα δεις πώς τη φοράνε διάσημες influencers.

#1. Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις μια καπαρντίνα επένδυσε σε ένα oversized σχέδιο που θα φορέσεις άνετα σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου.

#2. Συνδύασε την καπαρντίνα σου με ασορτί παντελόνι για ένα μοντέρνο κοστούμι που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι sneakers και είσαι έτοιμη.

#3. Γαλότσες και καπαρντίνα είναι δύο κομμάτια που μας αρέσει να ταιριάζουμε μεταξύ τους. Επίλεξε ένα άνετο σχέδιο και συνδύασε με γαλότσες σε παρόμοια απόχρωση.

#4. Φυσικά μπορείς να ταιριάξεις την αγαπημένη σου καπαρντίνα και με τις αγαπημένες σου φόρμες. Οι δερμάτινες καπαρντίνες είναι trend που αγαπάμε αυτή τη σεζόν και δίνουν εύκολα στιλ σε κάθε μας outfit.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Πρόσκληση Εκδήλωσης «Άνοια & Οικογένεια – Πως Συμπεριφερόμαστε Στους Ανθρώπους Με Άνοια» (ΑΚΤΙΟΣ)

xristiana

Η Κατερίνη… «Με Άλλα Μάτια» – Την Παρασκευή 17 & Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου Από Τον Δήμο Κατερίνης & Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Στο Πνευματικό Κέντρο

xristiana

Ροδόπη: Νέα Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμΕΑ

xristiana