ΚεντρικήΟμορφιά

10 μανικιούρ με μεταλλική υφή

30/11/2022

Τα metallic nails βρίσκονται ανάμεσα στις top τάσεις στα νύχια της σεζόν και είναι η τέλεια «αρχή» για να υποδεχθείς τον Δεκέμβριο, τον μήνα των Χριστουγέννων.

Τελευταία μέρα του Νοέμβρη σήμερα και τα Χριστούγεννα βρίσκονται όλο και πιο κοντά. Οι δρόμοι και τα καταστήματα ήδη έχουν στολιστεί γιορτινά, το ίδιο τα σπίτια και οι γειτονιές και το Xmas mood είναι διάχυτο. Ε, όλη αυτήν τη χριστουγεννιάτικη «τρέλα» δεν θέλεις δειλά-δειλά να τη βάλεις και στην εμφάνισή σου; Σαφώς! Και καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Ότι σιγά-σιγά και στο μακιγιάζ αλλά και στα νύχια θέλεις να έχεις λίγη περισσότερη λάμψη. Ξεκίνα, λοιπόν, από το μανικιούρ και πριν πας στα καθαρά χριστουγεννιάτικα σχέδια πες «ναι» στα metallic nails: μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

#BlackNails: 10 βερνίκια που αξίζει να έχεις στη συλλογή σου

Metallic nails Inspo

Στο Instagram και στο TikTok θα βρεις πληθώρα από nail art σε μεταλλική υφή. Από κόκκινο και ροζ, μέχρι πράσινο και ασημί, metallic nails μπορούν να επιτευχθούν σε κάθε πιθανό χρώμα. Και σχέδιο.

Γιατί όταν λέμε metallic nails δεν εννοούμε νύχια σε total μεταλλική απόχρωση. Αν θέλεις, μπορείς να «παίξεις» με μεταλλικά βερνίκια και να δημιουργήσεις την τάση σε μερικά νύχια μόνο. Και τα υπόλοιπα να τα κάνεις matte ή να επιλέξεις κάποιο άλλο nail art. Δέσμευση δεν υπάρχει, και οι φωτογραφίες με τα metallic nail art στην παρακάτω gallery το αποδεικνύουν περίτρανα.

Πώς θα κάνεις metallic nails μόνη σου με… μια σκιά

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι το metallic nail trend, μπορείς πολύ εύκολα να το κάνεις. Αρκεί να έχεις μία σκιά με shimmer ή glitter.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάψεις τα νύχια σου σε όποιο χρώμα θέλεις και από πάνω με ένα πινελάκι να περάσεις τη σκιά ματιών με glitter, ώστε να κολλήσει στο βερνίκι. Άσε, μετά, τα νύχια να στεγνώσουν και… έτοιμη!

Μαρία Ροδίτη

ΜΑΡΙΑ ΡΟΔΙΤΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Δυο Ημερομηνίες Σταθμοί Για Τον Καρκίνο Της Παιδικής Ηλικίας

xristiana

Διάφανη μάσκαρα: Το μυστικό για ένα look «χωρίς μακιγιάζ»

xristiana

Δεν υπάρχει σκοτεινή ύλη στο Σύμπαν προτείνει νέα ριζοσπαστική θεωρία

xristiana