ΚεντρικήΟμορφιά

Χρειάζεσαι καθαρισμό αλλά δε βγαίνει ο μήνας; 6 steps για να αποκτήσεις καθαρή επιδερμίδα

17/11/2022

Οι υποχρεώσεις σου όλο και αυξάνονται, το ίδιο και οι ανάγκες της επιδερμίδας σου. Αφιέρωσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο, περιποιήσου το πρόσωπό σου σαν επαγγελματίας και χάρισέ του τη λάμψη που του αξίζει με μόνο λίγα βήματα.

#Step 1
Ξεκίνα τον καθαρισμό του προσώπου σου με το Natural Love Gel Καθαρισμού Προσώπου και Ματιών με οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και χυμό ροδιού της DUST+CREAM, με 90% φυσική σύνθεση και άρωμα που «ξυπνά» τις αισθήσεις & καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ρύπους χωρίς να την αφυδατώνει, ενώ παράλληλα κάνει το δέρμα απαλό σαν μετάξι. Για καλύτερο αποτέλεσμα, αφιέρωσε λίγο χρόνο κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ στην επιδερμίδα σου.

#Step 2
Το επόμενο βήμα για ακόμα πιο βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, απαλλάσσοντάς την από κάθε ίχνος ανεπιθύμητων ρύπων και μακιγιάζ, είναι η χρήση του Διφασικού Micellaire ντεμακιγιάζ προσώπου Natural Love της DUST+CREAM. Με την πρωτοποριακή του σύνθεση, η οποία είναι εμπλουτισμένη με μικκύλια, ενεργά καθαρά συστατικά που δρουν σαν μαγνήτες, αφαιρεί ακόμα και το παραμικρό ίχνος ρύπων και μακιγιάζ.

#Step 3
Face scrub φυσικά! Καθάρισε απαλά την επιδερμίδα σου με το Scrub Προσώπου Natural Love, με κόκκους από φλούδα πορτοκαλιού που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, την καθαρίζει σε βάθος και περιορίζει την λιπαρότητά της. Βάλε λίγη ποσότητα και κάνε ελαφρύ μασάζ σε νωπή επιδερμίδα. TIP: Για ακόμη πιο βαθύ καθαρισμό, χρησιμοποίησε τη Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου Clean Me. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

#Step 4
Μην ξεχνάς το toner! Έπειτα από ένα τόσο βαθύ καθαρισμό, το πρόσωπό μας χρειάζεται τόνωση. Για αυτό ρίξε λίγη ποσότητα από την Τονωτική Λοσιόν Natural Love σε ένα βαμβάκι, και εφάρμοσε ταμποναριστά σε όλο το πρόσωπο και στον λαιμό. Χάρη στα φυσικά αποστάγματα από αμαμελίδα, αγγούρι και συστατικά όπως βιταμίνη Ε, χυμό ροδιού καθώς και εκχυλίσματα από αλόη & χαμομήλι που διαθέτει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν την όψη της επιδερμίδας, χαρίζοντας λάμψη και αναζωογόνηση.


#Step 5
Ενυδάτωσε την επιδερμίδα του προσώπου σου με τον Ορό Προσώπου με υαλουρονικό οξύ και λεπτόρρευστη μη λιπαρή υφή που είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ενισχύει άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Το Serum ή αλλιώς ο Ενυδατικός Ορός Προσώπου Today is a Good Day με 93% φυσικά συστατικά σου προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

#Step 6
Μία σωστή περιποίηση προσώπου, πρέπει να ολοκληρώνεται με extra ενυδάτωση. Αναρωτιέσαι που θα τη βρεις; Στη βραβευμένη σειρά skin care Today is A Good Day. Η Antipollution Ενυδατική Κρέμα Ημέρας για όλες τις επιδερμίδες και με 88% φυσικά συστατικά, χαρίζει άμεση και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση, ενώ περιέχει ειδικό παράγοντα κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που δημιουργεί φιλμ προστασίας και προστατεύει την επιδερμίδα από την οξείδωση και το σχηματισμό ελευθέρων ριζών. Είσαι έτοιμη να αποκτήσεις μία επιδερμίδα που θα ζηλεύουν όλοι;

#dustandcream #beautyismyplayground

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499)
Facebook: DustandCreamGreece
Instagram: dustandcream
YouTube: DustandCreamGreece

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Πασχαλινό Bazaar Από Τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων Με Αυτισμό Ν. Λάρισας

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 3/3

xristiana

Εργαστήριο: «Προωθώντας την επικοινωνία στον αυτισμό: πρακτικές αρχές για νευροτυπικούς»

xristiana