ΚεντρικήΟμορφιά

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις στο ντεμακιγιάζ

6/11/2022

Αν παρατηρείς και εσύ κάποια ανεπιθύμητα σπυράκια στο πρόσωπό σου, μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά με το ντεμακιγιάζ. Το ξέρω ότι μπορεί να βαριέσαι να κάνεις σωστά όλη τη διαδικασία το βράδυ που γυρίζεις στο σπίτι, άλλα είναι το πιο σημαντικό βήμα στην skincare routine σου και θα πρέπει να είσαι πολύ σχολαστική. Παρακάτω λοιπόν θα διαβάσεις μερικές συνήθειες που θα πρέπει να αποφεύγεις αν θέλεις ένα δέρμα γεμάτο υγεία και νεανικότητα.

Δεν πλένεις το πρόσωπό σου μετά το ντεμακιγιάζ. Θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεπλένεις την επιδερμίδα σου με χλιαρό νερό αφού χρησιμοποιήσεις ένα ήπιο καθαριστικό, ώστε να φύγουν όλα τα υπολείμματα λιπαρότητας.

Σε μια άλλη παγίδα που μπορεί να πέφτεις, είναι ότι παραλείπεις το περίγραμμα το προσώπου κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ, για να μη βρέξεις τις ρίζες των μαλλιών σου. Με αυτό το τρόπο συσσωρεύεται σμήγμα στις ρίζες και έτσι μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με την πιτυρίδα.

Μην χρησιμοποιείς προϊόντα με βαριές συνθέσεις για να κάνεις ντεμακιγιάζ στο πρόσωπό σου. Προτίμησε κάποια εξειδικευμένα για ευαίσθητη επιδερμίδα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

5η Επίδειξη Μόδας AMEA Στο Παλαιό Φάληρο

xristiana

Λαχειοφόρος Αγορά Από Το “Χαμόγελο Του Παιδιού”

xristiana

3ο Gala Μοντέρνου Χορού

xristiana