News ΑΜΕΑΚεντρική

Σε Ημερίδα Στο Άργος ΑμΕΑ Λακωνίας Και Σύλλογος Διαβητικών

26/11/2022

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής.

Στην ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12), που διοργανώνει η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου στις 4 Δεκεμβρίου στο Άργος, θα συμμετάσχει το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Λακωνίας και ο Σύλλογος Διαβητικών Λακωνίας.

Τα δύο σωματεία προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να λάβει μέρος στην ημερίδα, να δηλώσει τη συμμετοχή του έως και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στον πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας, Σταύρο Λαμπρινάκο, καλώντας στο τηλέφωνο 6972055212.

Σημειώνεται πως θα διατεθεί δωρεάν λεωφορείο για τη μετακίνηση στο Άργος, το οποίο θα αναχωρήσει στις 8:00 πμ της Κυριακής 4/12 από το Μουσείο Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών.

Πηγή: https://lakonikos.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καιρός: Παγωνιά σε όλη τη χώρα – Πού και πότε θα χιονίσει

xristiana

Εκδηλώσεις Για Τον Καρκίνο Στα Παιδιά Και Εφήβους

xristiana

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΟ 4 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5011444 (Ε.Π. «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020»)

xristiana