ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα πετύχεις το απόλυτο trend στα χείλη

27/11/2022

Τα wet lips έχουν κατακτήσει μια σημαντική θέση ανάμεσα στα make up trends της σεζόν και ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις.

Τον φετινό χειμώνα και ειδικά τα Χριστούγεννα ένα είναι το trend στα χείλη που πρέπει να υιοθετήσεις: τα wet lips. Χείλη ζουμερά και λαμπερά, πλούσια, γεμάτα, 3D αλλά χωρίς υπερβολές. Χείλη σαν να τα έχεις μόλις βρέξει με νερό – όπως όταν βγαίνεις μετά τη βουτιά από τη θάλασσα – όμως εσύ… θα τους έχεις κάνει το απόλυτο μακιγιάζ μόνο με ένα προϊόν: με το lip gloss.

Πριν από αυτό, βέβαια, θα έχεις κάνει και το απαραίτητο skincare. Γιατί αυτό είναι το «κλειδί» για να επιτύχεις τα wet lips.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «ορκίζεται» σε 2 tricks μακιγιάζ για πιο σαρκώδη χείλη

Πώς θα πετύχεις τα wet lips

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Ενυδάτωση στα χείλη πετυχαίνεις με 2 τρόπους: και καταναλώνοντας πολύ νερό στην καθημερινότητά σου, αλλά και χρησιμοποιώντας lip balm για να είναι τα χείλη σου απαλά και ζουμερά.

wet_lips.jpg

Κάνε απολέπιση

2-3 φορές την εβδομάδα κάνε απολέπιση είτε με κάποιο απολεπιστικό της αγοράς, είτε με ένα DIY που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι σου με υλικά, όπως η ζάχαρη, το μέλι και η κανέλα. Το scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα σου χαρίσει απαλά και λαμπερά χείλη, ώστε μετά… να τα κάνεις wet με το κατάλληλο μακιγιάζ.

Κάνε μάσκα χειλιών

Αν έχεις ανάγκη από πολύ βαθιά ενυδάτωση, τότε η μάσκα χειλιών θα σε σώσει. Χρησιμοποίησέ τη 1-2 φορές την εβδομάδα μετά την απολέπιση και τα χείλη σου θα μεταμορφωθούν.

wet_lips_tips.jpg

Χρησιμοποίησε βαζελίνη

Καλό είναι πού και πού να απλώνεις βαζελίνη στα χείλη για έξτρα ενυδάτωση.

Ώρα για… lip gloss

Κάνοντας όλα τα παραπάνω, όταν έρθει η ώρα για το lip gloss, τα χείλη σου… θα είναι υπέροχα. Άσε που θα έχεις πετύχει το hot trend του χειμώνα, δηλαδή τα wet lipsExtra tip: Πριν απλώσεις το lip gloss βάλε λίγη βαζελίνη για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

trend_wet_lips.jpg

Αντί για lip gloss βάλε lip oil

Το lip oil προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα των χειλιών, ενώ μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις και αντί για lip gloss. Θα πετύχεις απόλυτα το wet lip trend.

Μαρία Ροδίτη

ΜΑΡΙΑ ΡΟΔΙΤΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Δ. Θεσσαλονίκης: Υπαίθρια Αγορά Με Δημιουργίες Των Μελών Του ΚΑΠΗ Για Φιλανθρωπικό Σκοπό

xristiana

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Για Την Αταξία Του Φρίντριχ

xristiana

ΕΣΥ – Κρήτη: Ελλείψεις σε γιατρούς οδηγούν τα παιδιά στα χειρουργεία της Αττικής

xristiana