News ΑΜΕΑΚεντρική

Πρωτότυπη Εκδήλωση Της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου Για Τα Γενναία Παιδιά Με Καλεσμένη Την Ελένη Ψυχούλη

21/11/2022

Ανοίξτε τα συρτάρια με τις προίκες. Βγάλτε τα παλιά σας εργόχειρα. Δώστε νέα πνοή, όψη και χρηστικότητα σε αντικείμενα αγαπημένα, αλλά ξεχασμένα από το χρόνο. Τώρα έχετε την ευκαιρία.

Σας την δίνει η πρωτότυπη και πρωτοποριακή εκδήλωση που διοργανώνει το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στο Βόλο. Σε μία όμορφη και γλυκειά συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην φιλόξενη αίθουσα του “Βόλος Παλάς”.

Η Ελένη Ψυχούλη θα είναι εκεί να σας μυήσει στην τέχνη του κεντήματος και να σας δείξει έξυπνους τρόπους για να δώσετε ζωή σε παλιά εργόχειρα που θα αναδείξουν τον χώρο σας.

Άλλωστε το “Κέντημα είναι μόδα”, όπως λέει και ο τίτλος της εκδήλωσης.
Ταυτόχρονα η παρουσία σας θα δώσει μία ακόμη ευκαιρία να συνδράμετε στην συνέχεια της λειτουργίας των σημαντικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ στα παιδιά μας.

Η τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί σε ένα απόγευμα αφιερωμένο στις ξεχασμένες βελονιές της παράδοσής μας. Η Ελένη Ψυχούλη θα μας ταξιδέψει μέσα από τα εργόχειρα του παρελθόντος σε μία νέα αισθητική.

Φέρτε λοιπόν ένα κομμάτι από την προίκα σας δεν ξέρετε τι να κάνετε και θα βρείτε ιδέες για κάτι πιο μοντέρνο.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Τούλα Κεκάτου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από το τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Εστίας Μικρασιατών “Ιωνες”, που οι άνθρωποί της κρατούν ζωντανούς τους ρυθμούς αυτούς στις μέρες μας.

Ας είμαστε όλοι εκεί με την σκέψη πως έτσι στηρίζουμε τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και τις οικογένειές τους.

Πηγή: https://magnesianews.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 9/9

xristiana

Ημερίδα «Το Σκοτεινό Νήμα Της Βίας» | Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

xristiana

Street Festival στα Χανιά: Ένα μεγάλο πάρτι για το κλείσιμο

xristiana