News ΑΜΕΑΚεντρική

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ανελκυστήρων ΑΜΕΑ;

2/11/2022

Τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στις πιο μικρές πόλεις, υπάρχουν μεγάλα κτίρια με πολλούς ορόφους.

Οι κατασκευάστριες εταιρείες πρέπει να μεριμνούν, ώστε κάθε σημείο να είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες του κτιρίου.

Το κοινό που επισκέπτεται τα κτίρια ή τα χρησιμοποιεί, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, από μικρά παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ.

Και οι υπεύθυνοι της κατασκευής, είναι καλό να σκεφτούν όλες τις παραμέτρους, που θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Ένας βασικός μηχανισμός, που επιτρέπει την εύκολη, γρήγορη και ξεκούραστη μετακίνηση του κοινού μεταξύ των ορόφων, είναι ο ανελκυστήρας.

Η βιομηχανία προσφέρει διαφορετικά είδη ασανσέρ όπως ατόμων, φορτίων, οχημάτων, τροφίμων και φυσικά ΑΜΕΑ.

Κάνοντας προσβάσιμους τους χώρους σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, η πολιτεία αποκτά ένα πιο φιλικό πρόσωπο και συμβάλλει στην αναβάθμιση της ζωής του κοινωνικού συνόλου.

Ας δούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένας ανελκυστήρας ΑΜΕΑ.

Είναι εξαιρετικά αποδοτικά

Τα αναβατόρια ΑΜΕΑ είναι έτσι κατασκευασμένα, ώστε να διευκολύνουν τις μετακινήσεις των ατόμων με ειδικές ανάγκες τόσο σε μεγάλα κτίρια όσο και εντός του σπιτιού τους.

Και όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια και την ίδια ταχύτητα όπως τα συμβατικά ασανσέρ.

Διακρίνονται σε ανοικτού…

…και κλειστού τύπου.

Είναι το ίδιο ασφαλές και γρήγορο με ένα σύστημα ανύψωσης

Ένα σύστημα ανύψωσης κάνει πιο εύκολη τη ζωή ατόμων με ειδικές ανάγκες. Το επιπλέον πλεονέκτημα που προσφέρει ένας ανελκυστήρας είναι ότι το άτομο μετακινείται χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί από την καρέκλα του, για να χρησιμοποιήσει το κάθισμα.

Ολοκληρώνει εύκολα και αποτελεσματικά κάθε μετακίνηση, με τη χρήση του ειδικού ανελκυστήρα.

Κερδίζουν χρόνο με λιγότερο κόπο

Συνοψίζοντας, ένας ανελκυστήρας ΑΜΕΑ βοηθά τους χρήστες να κάνουν τις δουλειές τους σε πολύ λιγότερο χρόνο, ενώ χαρίζει μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς μπορούν να μεταφερθούν σε όποιον όροφο επιθυμούν, πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα.

Είναι υποχρέωση όλων, να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι, για μια κοινωνία με ίσες παροχές και ευκαιρίες και για μια πιο ποιοτική καθημερινότητα.

Στην PAPPAS Elevators προσφέρουμε και εγκαθιστούμε ανελκυστήρες ΑΜΕΑ με διευρυμένα χαρακτηριστικά για εύκολη χρήση, γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση!

Θα χαρούμε να μας καλέσετε για να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες και να προτείνουμε εξατομικευμένες ιδέες για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας!

Πηγή: https://myportal.gr

Related posts

Το παιδί είναι δύσκολο στο φαγητό; Δείτε τι φταίει για τη συμπεριφορά του

xristiana

Η ευεργετική επίδραση της άσκησης στον εγκέφαλο

xristiana

1η Ημερίδα Ειδικευομένων Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”

xristiana