ΚεντρικήΚοινωνικά

Οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου

17/11/2022

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Νέας Ιωνίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Νέας Ιωνίας, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Ν. Ιωνίας (των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων), τα νηπιαγωγεία, το ΚΕΒΡΕΦΟ (Νηπιακοί Σταθμοί του Δήμου), το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, το Ειδικό Σχολείο (ΣΜΕΑ) και ο ΑΓΣ Νέας Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ», ενημερώνουν τους πολίτες ότι συνδιοργανώνουν στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας , τους 33ους Ετήσιους Μαθητικούς Αγώνες Δρόμου, την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, στις 08.30, για τους μαθητές-μαθήτριες και τους γονείς των παιδιών των πιο πάνω σχολείων.

«Μετά από 32 χρόνια και ύστερα από δύο χρόνια καραντίνας, συνεχίζουμε την ιστορική παράδοση αυτής της διοργάνωσης, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας, να δοκιμάσουν τη χαρά της άθλησης, της διάκρισης και της ευγενικής άμιλλας. Αξίζει όλοι εμείς να τους δώσουμε όσες τέτοιες χαρές μπορούμε.

Οι φετινοί αγώνες είναι αφιερωμένοι στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και έχουν το χαρακτήρα ιστορικής μνήμης» αναφέρουν οι συνδιοργανωτές.

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

«Σαφάρι» στα φαρμακεία για φάρμακα όσο η γρίπη καλπάζει

xristiana

Greenpeace: Προτάσεις για τα φωτοβολταϊκά στις στέγες – Ποια τα προβλήματα στην Ελλάδα

xristiana

Καθαρισμός προσώπου: Πώς να απαλλαγείτε από τα «υπολείμματα» του χειμώνα

xristiana