ΚεντρικήΚοινωνικά

Οι Πολίτες Του Δήμου Διονύσου Γίνονται Αϊ Βασίληδες

20/11/2022

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δράσεις συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε να μην αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει στη δράση και περιμένει όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν στα γραφεία των Κοινωνικών Υπηρεσιών και της Κοινωνικής Ιματιοθήκης, στον Άγιο Στέφανο στην οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου 26 – 28.

“Μαζί με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου Διονύσου δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.”, αναφέρει ο Δήμος.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Διαδικτυακή ενημέρωση για τις κοινωνικές παροχές και τα νομικά ζητήματα στην άνοια

xristiana

Τιμητική Εκδήλωση για τα 140 χρόνια από τη γέννηση του Ευβοιώτη γιατρού – ερευνητή Γεωργίου Ν. Παπανικολάου

xristiana

Λουλούδια ανθίζουν στην Ανταρκτική και οι ειδικοί είναι ανήσυχοι για το μέλλον της

xristiana