ΚεντρικήΟμορφιά

Οι καλύτερες θεραπείες κομμωτηρίου για τα μαλλιά σας!

16/11/2022

Υπάρχουν πάρα πολλές θεραπείες στο κομμωτήριο για την πρόληψη ή την επίλυση των προβλημάτων στα μαλλιά σας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν ν’ αντιμετωπίσετε όλα τα προβλήματα των μαλλιών σας. Μπορείτε να διορθώσετε τη ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, τη φθορά της τρίχας, να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στην παλιά τους αίγλη, να τονώσετε τα βαμμένα μαλλιά σας, ή ν΄ αλλάξετε την εμφάνισή σας με μία μόνο θεραπεία. Όταν κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο, συζητήστε με τον κομμωτή σας τι θέλετε και εκείνος θα σας συστήσει την κατάλληλη θεραπεία για τα δικά σας μαλλιά.

Περιποίηση τριχωτού της κεφαλής

Εάν τα μαλλιά σας παράγουν πολύ έλαιο ή έχουν νιφάδες θα πρέπει να σκεφτείτε μια θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής. Η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής συνήθως αποτελείται από ένα μασάζ στο κεφάλι που θ’ αποφράξει τους θύλακες των τριχών, μια θεραπεία απολέπισης για την αφαίρεση του νεκρού δέρματος και την εφαρμογή ενός μαλακτικού για την καταπολέμηση της ξηρότητας.

Πλεονεκτήματα:
-Λιγότερη πιτυρίδα
-Μείωση της πιθανότητας για αραίωση ή απώλεια μαλλιών
-Καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών για την υγεία και την ανάπτυξη των μαλλιών σας

Αναδόμηση & θρέψη μαλλιών

Εάν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα ή σπάνε, μια θεραπεία αναδόμησης και θρέψης είναι ιδανική για εσάς. Η θεραπεία αυτή θ’ αφαιρέσει την ευθραυστότητα από τα αφυδατωμένα σας μαλλιά και θα ενυδατώσει το τριχωτό της κεφαλής σας. Επίσης, θα φροντίσει να επιστρέψει η λάμψη και η απαλότητα στα μαλλιά σας.

Πλεονεκτήματα:
-Λιγότερη ψαλίδα
-Υγιή, λεία μαλλιά
-Λιγότερη φθορά στην επιφάνεια της τρίχας
-Λιγότερο φριζάρισμα και σπαστές άκρες

Τα προϊόντα της σειράς Absolut Repair της L’Oréal Professionnel (σαμπουάν, μάσκα αναδόμησης, μάσκα για λαμπερά μαλλιά, conditioner, multipurpose σπρέι) είναι σχεδιασμένα για να στοχεύουν σε κάθε σημείο των μαλλιών, να χαρίζουν εντατική αναδόμηση και θρέψη στα μαλλιά ενώ παράλληλα περιποιούνται την τρίχα. Η σειρά Absolut Repair μειώνει τη φθορά στην επιφάνεια της τρίχας κατά 77% και προσφέρει 7 φορές περισσότερη λάμψη, χαρίζοντας στα μαλλιά ανάλαφρη αίσθηση και απαλότητα.

Ενδυνάμωση μαλλιών και χρώματος

Πρωτόκολλο αφαίρεσης των μεταλλικών στοιχείων για λιγότερο σπάσιμο της τρίχας και αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος πριν από κάθε τεχνική εφαρμογή βαφής ξανοίγματος ή balayage

Κατά το λούσιμο, τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται στο νερό, όπως είναι ο χαλκός, εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας. Αυτή η συγκέντρωση μεταλλικών στοιχείων δεν αποτελεί πρόβλημα για την υγεία σας αλλά προκαλεί σπάσιμο της τρίχας και ξεθώριασμα του χρώματος μετά τη βαφή μαλλιών, το balayage και το ξάνοιγμα. Για τα προβλήματα αυτά, μπορείτε να εφαρμόσετε μια θεραπεία για ενδυνάμωση των μαλλιών και του χρώματος τους.

Πλεονεκτήματα:
-Αύξηση της δύναμης των μαλλιών
-Μείωση στο σπάσιμο της τρίχας
-Αποτελεσματική δράση των οξειδωτικών
-Ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών

Η περιποίηση μαλλιών με τα προϊόντα της σειράς Metal Detox της L’Oréal Professionnel (σαμπουάν, κρέμα προστασίας, μάσκα μαλλιών, σπρέι περιποίησης, συμπυκνωμένο λάδι) εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται στο εσωτερικό της τρίχας. Εφαρμόζοντας το Metal Detox πρωτόκολλο 3-βημάτων στο κομμωτήριο, τα μαλλιά σας διατηρούν τη δύναμή τους (97% λιγότερο σπάσιμο μετά από μια εφαρμογή) και το χρώμα μαλλιών βελτιστοποιείται (100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος που διαρκεί) και τα οξειδωτικά μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά.

Με τόσες θεραπείες που υπάρχουν, δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία τα μαλλιά σας να φαίνονται ταλαιπωρημένα και άρρωστα. Είτε έχετε χρόνο μόνο για μια γρήγορη διόρθωση δέκα λεπτών, είτε χρειάζεστε μια πιο μακροπρόθεσμη λύση του προβλήματος των μαλλιών σας, με τη βοήθεια του κομμωτή σας, μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς και τα μαλλιά που θέλετε να έχετε. Κάντε την κάθε μέρα μια όμορφη μέρα για τα μαλλιά σας με μια επαγγελματική περιποίηση κομμωτηρίου.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2023 τιμά ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana

Κίνητρα σε ΟΤΑ για παροχή φθηνού ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά μέσω μονάδων ΑΠΕ

xristiana

Ψυχικές Διαταραχές: Η βιταμίνη που μειώνει τον κίνδυνο για τα παιδιά

xristiana