ΚεντρικήΟμορφιά

Ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να λούζεσαι;

22/11/2022

Η φροντίδα των μαλλιών μας είναι πολύ σημαντική διότι με αυτή ολοκληρώνεται και μια ωραία εμφάνιση. Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ πόσο συχνά πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου;

Πρέπει λοιπόν να σου αποκαλύψουμε ότι η συχνότητα εξαρτάται από το είδος της τρίχας. Παρακάτω θα μάθεις σε ποια κατηγορία ανήκεις και έτσι θα μάθεις κάθε πότε πρέπει να λούζεσαι.

Αν ανήκεις σε εκείνες που η τρίχα τους είναι χοντρή, θα πρέπει να λούζεσαι μια φορά την εβδομάδα διότι αυτός ο τύπος μαλλιών δεν εμφανίζει λιπαρότητα. Μπορείς όμως μέσα στην εβδομάδα να χρησιμοποιήσεις ένα ξηρό σαμπουάν ώστε να τα διατηρείς ενυδατωμένα και ζωντανά.

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, τότε θα πρέπει να λούζεσαι πιο συχνά, διότι αναπτύσσουν σμήγμα πιο γρήγορα. Δύο φορές μέσα στην εβδομάδα είναι αρκετές.

Μια φορά κάθε δύο εβδομάδες είναι αρκετές για εσένα με τα σγουρά μαλλιά.

Αν βάφεις τα μαλλιά σου συχνά, λούσου μια φορά την εβδομάδα, διό τα μαλλιά σου είναι αφυδατωμένα και ξηρά λόγω της ταλαιπωρίας από τις βαφές.

Τέλος στις γυναίκες με μεγαλύτερη ηλικία, δεν συνιστάται να λούζονται συχνά, διότι η τριχωτό της κεφαλής παράγει λιγότερο σμήγμα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

xristiana

Ο Δήμος Ασπροπύργου Ενισχύει Τους Οικονομικά Αδύναμους Φοιτητές

xristiana

Μοναδική εικόνα από το σουπερνόβα που έλαμπε ακόμη και στον ηλιόλουστο ουρανό

xristiana