ΚεντρικήΚοινωνικά

Νέο δωρεάν online webinar του Women Do Business

25/11/2022

Νέο Free Online Webinar του Women Do Business, την Τετάρτη 30/11/2022 στις 18:00, με τίτλο: “Δεν έχω ιδέα! Δημιουργικότητα και Επιχειρηματικότητα” με τον Δημήτρη Γραμμένο. Το webinar αυτό:

  • Προσφέρει μια βιωματική και παιγνιώδη εισαγωγή στη Δημιουργική Σκέψη και τη Δημιουργικότητα και το πώς αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν στην πράξη για την πυροδότηση πρωτότυπων ιδεών που οδηγούν στην καινοτομία.
  • Έχει ως βασικό στόχο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες και να τους βοηθήσει να εντάξουν σχετικές πρακτικές ιδέες και προσεγγίσεις στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική τους καθημερινότητα.

Μπες στο link: https://tinyurl.com/58z7yt3v

Λίγα λόγια για τον ομιλητή μας:

-Είναι Κύριος Ερευνητής του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

-Επίσης, είναι πιστοποιημένος αξιολογητής των διεθνών στάνταρ τεστ δημιουργικότητας Torrance Tests of Creative Thinking (TTCT).

-Από το 2014, δημιούργησε τη δραστηριότητα «Σχεδιαστές του Μέλλοντος » στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσει και οργανώνει βιωματικές εμπειρίες που εισάγουν την έννοια και την πρακτική της Δημιουργικότητας και της Δημιουργικής Σκέψης σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, και το ευρύ κοινό.

-Ως τώρα, έχει οργανώσει περισσότερα από 75 εργαστήρια σε 5 χώρες και στο Διαδίκτυο, στα οποία συμμετείχαν συνολικά πάνω από 8.500 άτομα όλων των ηλικιών.       

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Εκδήλωση Με Θέμα Τη Συμμετοχή Τον ΑμεΑ Στην Κοινωνική Ζωή

xristiana

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές της Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας είναι απαραίτητες οι αλυσίδες

xristiana