News ΑΜΕΑΚεντρική

Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης: Προβολή ταινίας ενόψει της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία – Παρασκευή 2/12

30/11/2022

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης (ΕΕΕΕΚ) σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης και τον ΟΠΠΑΠ Κατερίνης, θα προβάλλει την ταινία ‘Ο αδελφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους’. Η ταινία θα προβληθεί στον 1o όροφο του Πνευματικού Κέντρου Εκάβη του Δήμου Κατερίνης, την προσεχή Παρασκευή 2/12/2022 και ώρα 20.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο αδελφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους / Mio fratello rincorre i dinosauri
(Ισπανία – Ιταλία, 2019)

Σκηνοθεσία: Stefano Cipani

Με τους: Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma.

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, η ταινία ‘O Αδελφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους’ είναι μια χιουμοριστική, οικογενειακή ταινία για την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία που απέσπασε το Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Υπόθεση:

Ο Τζακ ήθελε πάντα έναν μικρό αδερφό, και όταν γεννιέται ο Τζο πιστεύει πως ο μικρός του αδελφός είναι υπερήρωας με εκπληκτικές δυνάμεις. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνει μαθαίνει ότι ο Τζο έχει σύνδρομο Down. Ανησυχώντας για την εικόνα του και την εντύπωση που θα κάνει στο κορίτσι των ονείρων του, ο Τζακ κρύβει την ύπαρξη του αδελφού του από τους συμμαθητές του. Αλλά όταν βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια, ο Τζακ μαθαίνει ότι η ενέργεια και η μοναδικότητα του μικρού του αδελφού μπορούν πράγματι να αλλάξουν τον κόσμο – όπως άλλωστε κάνει κι ένας υπερήρωας.

Πηγή: https://eptanews.gr

Related posts

Κατοικίδια και τροφικές αλλεργίες στα παιδιά – Τι ισχύει

xristiana

Αρθρίτιδα χεριών: Τι είναι καλύτερο για την αντιμετώπιση του πόνου

xristiana

Διατροφικές διαταραχές και τικ έχουν αυξηθεί δραματικά στα έφηβα κορίτσια

xristiana