ΚεντρικήΠεριβάλλον

Κακοκαιρία EVA: 13 κλήσεις για κοπές δέντρων στην Αττική

6/11/2022

Την Αττική «χτυπά» από αργά χθες το βράδυ η κακοκαιρία χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχουν γίνει 13 κλήσεις στο επιχειρησιακό της κέντρο, οι οποίες αφορούσαν κοπές δέντρων, που έπεσαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ στο Χαϊδάρι ένα κεραυνός έπεσε σε φοίνικα με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά, που προκάλεσε ζημίες σε μια τέντα και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το μήνυμα που στάλθηκε χθες μέσω του 112 στους κατοίκους της Αττικής τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) αναμένεται να διαρκέσουν έως και σήμερα το απόγευμα και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διαδικτυακό Σεμινάριο Επιμόρφωσης Για Φροντιστές ΑμεΑ – Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν!

xristiana

Σε Δημοπρασία 150 Φιάλες Κρασιού Από Τον Αστικό Αμπελώνα Της Θεσσαλονίκης

xristiana

Ένα απλό πρόγραμμα περπατήματος για να χάσετε βάρος και να κάψετε λίπος μετά τα 50

xristiana