News ΑΜΕΑΚεντρική

Ειδική κούνια για παιδιά ΑμΕΑ στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας

13/11/2022

Μία κούνια για παιδιά-άτομα με αναπηρία θα τοποθετηθεί στο προαύλιο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας, που βρίσκεται στο Θούριο, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Ορεστιάδας «Ε-85 Club”.

Τα μέλη του συλλόγου συνεργάστηκαν με την ΜΕΤΚΕ Α. Ε. των αδελφών Τσουλκανάκη, που αφιλοκερδώς δέχτηκε να διαθέσει τα υλικά και να αναλάβει και την κατασκευή της, ενώ ο σύλλογος μοτοσικλετιστών ανέλαβε τα έξοδα πιστοποίησης της ειδικής κούνιας, η οποία στο αμέσως επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί στο Ειδικό Σχολείο.

Την αποδοχή της δωρεάς είχε ομόφωνα αποδεχθεί το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας σε προηγούμενη συνεδρίαση του, ενώ κατά την τελευταία σύγκλησή του, την περασμένη Τρίτη (08/11), δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, ο Κώστας Χαραλαμπίδης και η Χρύσα Νικολούδη, ενημέρωσαν τους δημοτικούς συμβούλους για τις ενέργειες που έκαναν ώστε να ολοκληρωθεί η δωρεά, όπως και για τα χαρακτηριστικά της κούνιας.

«Ελπίζουμε να αποτελέσει οδηγό η κούνια αυτή, για τις επόμενες παιδικές χαρές που θα πιστοποιήσει ο δήμος, να προβλέπονται μέσα στα όργανα και παιχνίδια για παιδιά με κινητικά προβλήματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων η κα. Νικολούδη. Τα συγχαρητήριά του για την πρωτοβουλία του Συλλόγου Μοτισικλετιστών Ορεστιάδας εξέφρασε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Πηγή: https://www.evros24.gr

Related posts

Αιολική Ενέργεια Και Κυκλική Οικονομία: Ανακύκλωση Ανεμογεννητριών

xristiana

Πολλαπλή Σκλήρυνση: Ημερίδα Του Μetropolitan Hospital

xristiana

Τσιπούρα με λαχανικά στον φούρνο

xristiana