News ΑΜΕΑΚεντρική

Βόλος: Ο ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα σε σπίτι με παιδί ΑμεΑ ενώ δεν υπήρχε απλήρωτος λογαριασμός

5/11/2022

Βόλος: Χωρίς ρεύμα έμεινε πριν λίγες ώρες οικογένεια με 11χρονο παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα αναπηρίας και υποστηρίζεται από οξυγόνο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης, επειδή είχε λήξει το πιστοποιητικό ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η ξαφνική διακοπή του ρεύματος προκάλεσε τεράστια έκπληξη στον πατέρα της οικογένειας, καθώς δεν υπήρχε απλήρωτος λογαριασμός.

Όταν επικοινώνησε με τον ΔΕΔΔΗΕ ενημερώθηκε για τη λήξη του πιστοποιητικού, κάτι το οποίο, όπως είπε, αγνοούσε τόσο ο ίδιος όσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Ο ίδιος επικοινώνησε με την κεντρική υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ και ζήτησε να αποκατασταθεί άμεσα η ηλεκτροδότηση, καθώς ήταν απόλυτη ανάγκη να συνεχιστεί ομαλά η υποστήριξη του 11χρονου παιδιού.

Ωστόσο, έλαβε την απάντηση ότι θα έπρεπε να κατατεθεί πρώτα το ηλεκτρολογικό σχέδιο και στη συνέχεια να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος, κάτι για το οποίο απαιτείται διάστημα περίπου 5 ημερών.

Τότε απευθύνθηκε στην τοπική υπηρεσία και παράλληλα ο ιδιοκτήτης κινήθηκε για τη διεκπεραίωση του ζητήματος, με αποτέλεσμα να λυθεί τελικά το πρόβλημα.

Ωστόσο, ο πατέρας του 11χρονου εξέφρασε τη βαθιά του πίκρα για την αντιμετώπιση της κεντρικής υπηρεσίας του ΔΕΔΔΗΕ κάνοντας λόγο για πλήρη αδιαφορία και έλλειψη ενσυναίσθησης απέναντι σε μια δύσκολη περίπτωση.

Πηγή: https://eretikos.gr

Related posts

Μεγάλη Αντιπολεμική Συναυλία Στις 8 Μαΐου Στην Πλ. Αριστοτέλους

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Καρδιακή ανεπάρκεια: Το εμβόλιο που σώζει τη ζωή των ασθενών – Δεν είναι του κορωνοϊού

xristiana