ΚεντρικήΚοινωνικά

Αιμοδοσία Του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας

4/9/2022

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, ανακοίνωσε πως, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλειο) και ώρες 08:30 – 13:00 το πρωί και 18:00 – 20:00 το απόγευμα.

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν κατά την μετάβασή τους στην αιμοδοσία θα δηλώνουν το όνομα του Συλλόγου. Όσοι την ημέρα εκείνη θα βρίσκονται εκτός Λάρισας μπορούν να μεταβούν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να αιμοδοτήσουν στο όνομα του Συλλόγου.

Όσοι έχουν νοσήσει από COVID 19 μπορούν να αιμοδοτήσουν εφόσον έχει συμπληρωθεί 1 μήνας από την ημέρα που θα έχουν αρνητικό test. Δεν υπάρχει κανένας άλλος περιορισμός (εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι).

Πηγή: https://www.larissanet.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Σχέδιο επανεκκίνησης για τo νερό – Tρεις εταιρείες σε όλη τη χώρα: ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και μια νέα ΑΕ (πίνακες)

xristiana

Μέσα στο α’ εξάμηνο του έτους η επιβολή του φόρου στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας

xristiana