ΚεντρικήΟμορφιά

Sleek bun: Πώς θα κάνεις τον πιο κομψό κότσο με λαμπερό αποτέλεσμα

19/9/2022

Το sleek bun θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου και θα δώσει ακόμα και στο πιο απλό look έξτρα πόντους κομψότητας.

Πρόσφατα ήμουν καλεσμένη σε γάμο στενού συγγενικού μου προσώπου και ένα πράγμα με απασχολούσε για το look μου: τι χτένισμα θα κάνω για να μη σκάσω από τη ζέστη, αλλά και για να μη φριζάρουν τα μαλλιά μου λόγω της υγρασίας της ατμόσφαιρας. Το φόρεμά μου το είχα βρει- είχε ανοιχτή πλάτη- οπότε σκέφτηκα πως μόνο ένα sleek bun θα με σώσει και θα ταιριάξει αρμονικά με το ρούχο μου.

Κι αυτό, γιατί το sleek bun είναι μοναδικά κομψό, δεν επιτρέπει στα μαλλιά να φριζάρουν και σε κρατά δροσερή. Και τελικά, όπως, αποδείχθηκε στο τέλος της βραδιάς, είχα κάνει την καλύτερη επιλογή hairstyle, γιατί μετά από πολλές ώρες χορού και ξενυχτιού, τα μαλλιά μου ήταν σαν να είχα μόλις βγει από το κομμωτήριο.

Video: Ο πιο εύκολος κότσος για να είσαι κομψή από το πρωί ως το βράδυ

Τα μυστικά για το τέλειο sleek bun

Πριν πάω, ωστόσο, στο κομμωτήριο και ζητήσω από την κομμώτριά μου το συγκεκριμένο χτένισμα, θεωρούσα ότι αυτό θα είναι κάτι πολύ δύσκολο και θα απαιτεί πολλή ώρα. Καμία σχέση! Χρειαστήκαμε μόνο 15 λεπτά και αυτό για να είναι επαγγελματικό το αποτέλεσμα.

gamos.JPG
Το sleek bun μου

Βλέποντας την κομμώτριά μου να φτιάχνει τα μαλλιά μου, συνειδητοποίησα ότι και 10 λεπτά αρκούν για να κάνω sleek bun μόνη μου στο σπίτι. Ποια είναι, όμως, τα μυστικά για τέλειο, shiny αποτέλεσμα; Τα λουσμένα μαλλιά, το gel και η υγρή λακ.

Πώς θα κάνεις sleek bun

Για να κάνεις sleek bun θα πρέπει να είσαι λουσμένη. Χτενίζεις, λοιπόν, καλά τα μαλλιά σου να μην έχουν περίσσιο νερό και πιάνεις έναν χαμηλό, πολύ σφιχτό κότσο. Στη συνέχεια απλώνεις gel σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών. Και στον κότσο.

https://www.instagram.com/p/CiSfmC5gY6_/embed/?cr=1&wp=558&rd=https%3A%2F%2Fwww.queen.gr&rp=%2Fomorfia%2Fbeauty-queen-loves%2Fvideo%2F256784%2Fsleek-bun-pos-tha-kaneis-ton-pio-kompso-kotso-me-shiny-apotelesma#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A6711.9000000003725%7D

Και αφού το απλώσεις καλά, ψεκάζεις από απόσταση με υγρή λακ. Η υγρή λακ είναι το μυστικό που θα κάνει shiny το χτένισμα, αλλά και θα το διατηρήσει για πολλές-πολλές ώρες.

Μαρία Ροδίτη

ΜΑΡΊΑ ΡΟΔΊΤΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Τα δελφίνια φτιάχνουν «κλίκες» όπως και οι άνθρωποι – Τι έδειξε νέα μελέτη

xristiana

«Εδώ Λιλιπούπολη – Τα Τραγούδια» στο Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο του Πτολεμαΐδας

xristiana

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Τρίπολη

xristiana