ΚεντρικήΚοινωνικά

RUN, SMILE, RUN

14/9/2022

Τρέχουμε για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού» στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που υπόσχεται να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά, γεμάτη χαρά, συγκινήσεις, αφήνοντας εντονότερο κοινωνικό αποτύπωμα από κάθε άλλη φορά, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου!

Η Οργανωτική Επιτροπή, συνεχίζοντας τη σημαντική υποστήριξη της στο έργο του Οργανισμού  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και με την συμβολή των χιλιάδων δρομέων, προσφέρει 1€ από κάθε ατομική συμμετοχή και 0,50€ από κάθε ομαδική συμμετοχή, συνεισφέροντας στην προσπάθεια Ενεργειακής Αναβάθμισης της Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης» του Οργανισμού, με φωτοβολταϊκό σύστημα, το οποίο θα προσφέρει αυτονομία στη λειτουργία των ιατρείων.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της πρόληψης πραγματοποιεί Προληπτική Ιατρική πανελλαδικά σε όλα τα παιδιά, με έμφαση σε αυτά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρικά κέντρα, βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και λόγω οικονομικών ή άλλων δυσκολιών δεν έχουν κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα.

Επιπλέον η Διοργάνωση, στο πλαίσιο του διευρυμένου Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να προσφέρει περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα, δίνει την δυνατότητα στον Οργανισμό να δημιουργήσει, για μία ακόμη φορά, την δική του running team.

Με την εγγραφή σας στην ομάδα του Χαμόγελου, προσφέρετε 5€ από τη συμμετοχή σας για την ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού.

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της ομάδας μας και να συμβάλλετε έμπρακτα στη συνέχιση των ολιστικών δράσεων που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, για κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις, το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια για το Χαμόγελο κάθε παιδιού! «..Αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε», όπως πίστευε και μας προέτρεψε ο Ανδρέας, ο μικρός ιδρυτής του Οργανισμού.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2022!

Δηλώστε συμμετοχή και τρέξτε με Χαμόγελο:

  • Στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη 54645, καθημερινές 9:00-17:00.
  • Μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη 54645

Τ: 2310 250160, E: thesspress@hamogelo.gr

  • Προκήρυξη 10ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης- ZeniΘ.

Πηγή: https://www.hamogelo.gr

Related posts

Η απατημένη και η δικαιολογία

xristiana

«Πρόσφυγας, η γυναίκα της Σμύρνης»: Την Τετάρτη τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού στο Νέο Ψυχικό

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία στα τέλη Αυγούστου στον Δ. Νεάπολης – Συκεών

xristiana