ΚεντρικήΟμορφιά

#ItalianMani: Η τεχνική βαψίματος που κάνει τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά και πιο κομψά

12/9/2022 

Αν η βάση των νυχιών σου είναι κοντή και τα νύχια σου πλατιά, το #ItalianMani θα σου χαρίσει το μανικιούρ που πάντα ονειρευόσουν! Διάβασε και θα καταλάβεις…

Πόσο λαχταρώ τα μανικιούρ που βλέπω στο Instagram (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Ως κορίτσι που τρώει τα νύχια του (ναι, ακόμα), ζηλεύω πολύ τα όμορφα δάχτυλα με τα κομψά νύχια, είτε έχουν επάνω τους περίτεχνα nail art, είτε όχι. Δεν μπορώ να τα έχω όμως, και όχι μόνο επειδή τρώω τα νύχια μου.

Τα μοντέλα χεριών του Instagram, και φυσικά η λατρεμένη μου nail artist Betina Goldstein, έχουν μεγάλη βάση, στενά και κομψά νύχια, τα οποία δείχνουν υπέροχα ακόμα και όταν είναι ολόγυμνα. Αυτό δεν ισχύει για όλες μας. Αν πάρουμε εμένα για παράδειγμα, εκτός από φαγωμένα, τα νύχια μου έχουν κοντή βάση και είναι αρκετά πλατιά.

https://www.instagram.com/p/Cg-aERZvYs-/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f8605517-2380-418e-af25-65caf7b3c9e6

Diamond Dust Cuff: Δες πώς θα κάνεις αυτό το πανεύκολο και super chic nail art

Αυτό από μόνο του μου στερεί το super elegant εφέ που θέλω, το οποίο όμως έρχεται να αντισταθμίσει το #ItalianMani, που έχει γίνει viral στο TikTok! Πρόκειται για μία τεχνική βαψίματος, ουσιαστικά, που κάνει ακόμα και τα πιο πλατιά νύχια με κοντή βάση, να δείχνουν μακρύτερα, πιο elegant και πιο στενά. Την τεχνική έκανε viral η Alexandra Teleki, @thehotblendofficial μέσω του λογαριασμού της στο TikTok και θέλω να δεις το video πριν πούμε περισσότερα…

Η Alexandra βάφει τα νύχια όσο πιο κοντά γίνεται στις παρανυχίδες και καθαρίζει τις παρανυχίδες με ένα λεπτό πινέλο, αφήνοντας κενό στις πλαϊνές άκρες των νυχιών, ώστε να δημιουργήσει ένα πιο «στενό» αποτέλεσμα. Ξέρω βέβαια τι σκέφτεσαι, ότι με αυτό τον τρόπο, τα νύχια θα φαίνονται μισοβαμένα. Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλίστριες.

Στόχος του #ItalianMani, δεν είναι να μεταμορφώσει τα νύχια μας και να τα κάνει να μοιάζουν με αυτά που βλέπουμε στα social media… γιατί απλά δεν γίνεται. Μπορεί όμως να βελτιώσει σημαντικά την όψη τους και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Το #ItalianMani με λίγα λόγια, πρέπει να προσαρμόζεται στα δικά μας νύχια και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το μπερδεύουμε με το contouring νυχιών για το οποίο είχαμε μιλήσει πριν κάμποσο καιρό.

https://www.instagram.com/p/ChW-9acsr8g/embed/?cr=1&wp=558&rd=https%3A%2F%2Fwww.queen.gr&rp=%2Fomorfia%2Ftrends%2Fstory%2F255353%2Fitalianmani-h-texniki-vapsimatos-poy-kanei-ta-nyxia-na-fainontai-pio-makria-kai-pio-kompsa#%7B%22ci%22%3A1%2C%22os%22%3A1328.300000000745%7D

Δες πώς μπορείς να κάνεις τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά με μία κίνηση!

Ένα ακόμα μυστικό για απόλυτη επιτυχία, είναι το πολύ λεπτό πινελάκι μανικιούρ. Δεν είναι κάτι που έχουμε όλες, και για τη συγκεκριμένη τεχνική δεν αρκεί ένα παλιό πινέλο eyeliner. Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε ένα τέτοιο λεπτό πινέλο για το μανικιούρ σου και παρακάτω σου έχω μερικά για να διαλέξεις.

Deni Carte Πινέλο μανικιούρ Νο 00
Ronney Professional Acrylic Nail Art Brush №2
Gel It Up Skiny Nail Art Brush
Peggy Sage 1 Stroke & Watercolour Brush

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ ΧΡΌΝΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή βίντεο: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Ασυμπτωματική υπέρταση: Πρέπει να αντιμετωπίζεται και πώς;

xristiana

Κόπωση στο δεύτερο τρίμηνο εγκυμοσύνης: Τι πρέπει να γνωρίζετε

xristiana

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τους ανθρώπους με αυτισμό

xristiana