ΚεντρικήΟμορφιά

Happy Palettes: Pillow Fight

21/9/2022

Η νέα παλέτα της Mon Rêve Pillow Fight της συλλογής Happy Palettes μόλις έφτασε και περιέχει τις 9 πιο παιχνιδιάρικες αποχρώσεις σκιών, ιδανικές για να κάνεις την τέλεια μετάβαση στο Φθινόπωρο!

Με επιλεγμένες αποχρώσεις υψηλής χρωστικής και έντονης απόδοσης που αναδεικνύουν όλα τα χρώματα ματιών και παραμένουν αναλλοίωτες από το πρωί έως το βράδυ, αυτή η κομψή και διαχρονική παλέτα θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου!

Τόλμησε να πειραματιστείς με τους τόνους του θερμού κακάο, της burnt terracotta και του αριστοκρατικού café-au-lait που ταιριάζουν αρμονικά με το ροζ της πούδρας, το sparkling σαμπανί και το φωτεινό κρεμ. Δημιούργησε από πιο κλασικά no-make-up makeup looks μέχρι εντυπωσιακά και πιο τολμηρά smokey eyes.

Επίλεξε ανάμεσα στις πλούσιες ματ, περλέ και μεταλλικές υφές της που απλώνονται εύκολα και αναμειγνύονται ομοιόμορφα και δημιούργησε την ιδανική εμφάνιση για εσένα!

Αρχάρια ή επαγγελματίας, η Pillow Fight είναι η τέλεια παλέτα για να μπεις στον κόσμο του μακιγιάζ ή για να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς μέσα στην ημέρα ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Θα τη βρεις σε σούπερ πρακτικό μέγεθος για να μην την αποχωρίζεσαι ούτε στα ταξίδια σου!

Happy Palettes: Η νέα Pillow Fight είναι εδώ! | Jenny.gr

Related posts

Αυτά είναι τα 3 χειρότερα ζώδια για να βγεις ραντεβού

xristiana

Ice bath: Πώς θα κάνεις το πιο απολαυστικό μπάνιο που χαρίζει σύσφιξη στο δέρμα & ευεξία

xristiana

«Δεν έχω ξαναδεί να εξαφανίζεται έτσι ένας όγκος» – Νέα θεραπεία “εξαλείφει οριστικά” τον καρκίνο του στομάχου

xristiana