ΚεντρικήΚοινωνικά

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

10/9/2022

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου είμαστε και πάλι ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού.

Για σένα, για μένα, για όλους και όλες μας!

Το Greece Race for the Cure® είναι και πάλι εδώ!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει για 14η συνεχόμενη χρονιά το Greece Race for the Cure®, συμβολικό αγώνα δρόμου 5χλμ και περίπατο 2χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, βρισκόμαστε ξανά από κοντά στο Ζάππειο, αλλά και διαδικτυακά, για να γιορτάσουμε τη ζωή. Παίρνουμε μέρος στον αγώνα, ενώνουμε τις φωνές μας και μεταδίδουμε δυνατά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το μήνυμα πως μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Οι εγγραφές άνοιξαν!

Οι εγγραφές για το Greece Race for the Cure® 2022 έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνταιαποκλειστικά διαδικτυακά εδώ: https://greecerace.gr/greece-race-for-the-cure-registrations/

Σε κάθε εγγραφή περιλαμβάνεται το συλλεκτικό t-shirt* της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.

Πληροφορίες:

  • Έναρξη Διοργάνωσης: 9:30 ΠΜ
  • 5Κ Αγώνας Δρόμου: 10:00 ΠΜ / Αντίτιμο Συμμετοχής: 10€ 
  • 2Κ Περίπατος: 11:00 ΠΜ /Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€ 
  • DIGITAL: Όπου και αν είσαι / Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€

*(έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Διήμερη Γιορτή

Και  το  Σάββατο,1 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου για να γιορτάσουμε τη ζωή με παράλληλες δράσεις για την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

#GRFC2022

Μεταφέρουμε τη γιορτή και στο διαδίκτυο! Χρησιμοποιώντας το επίσημο hashtagτης διοργάνωσης#GRFC2022, μοιραζόμαστε στιγμιότυπα από τη συμμετοχή μας στα κοινωνικά δίκτυα και δίνουμε το δικό μας ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη, τη θεραπεία, τη στήριξη και την επιβίωση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Γιατί πραγματοποιείται το Greece Race for the Cure®

Στο Greece Race for the Cure® τρέχουμε, περπατάμε, αγωνιζόμαστε για ναακούσουν όλοι τη φωνή μας για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, για τη στήριξη των γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού και των οικογενειών τους, για να τιμήσουμε τις γυναίκες που δεν είναι πια κοντά μας.

Εκτός από τον συμβολικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, το Greece Race for the Cure® έχει ουσιαστικό και έμπρακτο αντίκτυπο, καθώς τα καθαρά του έσοδα χρηματοδοτούν κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: www.greecerace.gr

Related posts

Τα 7 οφέλη υγείας για όσους πίνουν καφέ κάθε μέρα, σύμφωνα επιστημονικές έρευνες

xristiana

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.: Ρευματικά νοσήματα και μητρότητα

xristiana

Στην Αθήνα Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παιδοκαρδιοχειρουργικής

xristiana