ΚεντρικήΚοινωνικά

86η ΔΕΘ 2022 Συναυλίες

11/9/2022

ΔΕΘ 2022: Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στο stage για μοναδικά live.

Οι άνθρωποι της ΔΕΘ έχουν ετοιμάσει για μια ακόμα χρονιά μια σειρά απο μοναδικές συναυλίες. Οι συναυλίες είναι δωρεάν όπως κάθε χρόνο για όλους τους επισκέπτες της ΔΕΘ (Είτε με πρόσκληση μπει κάποιος στη ΔΕΘ είτε με εισιτήριο, μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα όλες τις συναυλίες). Ώρα Έναρξης όλων των Συναυλιών της ΔΕΘ 2022 στις 21:30

Συναυλίες ΔΕΘ | πρόγραμμα

  • Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου – Την αυλαία των φετινών συναυλιών στη ΔΕΘ ανοίγει η συναυλία με την εκρηκτική Πάολα. (Ξεκίνησε να τραγουδά στα 14 της χρόνια και όταν ήταν 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης “Μαμούνια” στη Θεσσαλονίκη. Το ξέρατε ότι η Πάολα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής;)
  • Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου – Στο stage θα ανέβει ο Βασίλης Λέκκας, ο αγαπημένος τραγουδιστής του Χατζιδάκι (Το ξέρατε ότι ξεκίνησε την καριέρα του τραγουδώντας στα σόου του Φλωρινιώτη;).
  • Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου – οι θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον τραγουδιστή με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του, τη ξεχωριστή ερμηνεία του που άλλαξε τον τρόπο της νυχτερινής διασκέδασης
  • 14 Σεπτεμβρίου – Ημέρες Μνήμης Μικρασίας & Πόντου. Οι αδελφοί Τσαχουρίδη θα παρουσιάσουν αυτό που κάνουν καλύτερα από όλους, ένα αφιέρωμα για τον Πόντο και την Μικρά Ασία
  • Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου – Ημέρες Μνήμης Μικρασίας & Πόντου. Ο Γιώργος Νταλάρας ο τραγουδιστής με την τεράστια διαδρομή και προσφορά στο Ελληνικό τραγούδι και η Εστουδιαντίνα, η ελληνική ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, σε μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στην Μικρά Ασία και την Εθνική περιπέτεια που ακολούθησε. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού.
  • Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου – Το νεανικό κοινό θα απολαύσει τους Kings το δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα, την Demy, την Ελληνίδα τραγουδίστρια των βραβείων MAD VMA & τον Δήμο Αναστασιάδη, του οποίου η μουσική του έχει χαρακτηριστεί ως “ένα σπάνιο κράμα ροκ χαρακτήρα με σεβασμό στην ελληνική μουσική παράδοση”
  • Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου  ο δημοφικής λαικό ποπ τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης θα ανέβει με τη σειρά του στο stage. (Το ξέρατε ότι ως αθλητής στίβου έχει κερδίσει 14 χρυσά πανελλήνια μετάλλια;)
  • Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου – Οι μουσικές συναυλίες της φετινής ΔΕΘ θα ολοκληρωθούν με μια συναυλία από το λαϊκό τραγουδιστή – σύμβολο με την πολύ ιδιαίτερη φωνή, Βασίλη Καρρά (Το ξέρατε ότι ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά για πρώτη φορά το 1969, σε ηλικία μόλις 16 χρονών, στη Θεσσαλονίκη;) Μαζί του θα τραγουδήσει και η ανερχόμενη Κατερίνα Λιόλιου.

Αυτά τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού από όλα τα είδη (λαϊκό, έντεχνο, μοντέρνο) που συγκεντρώθηκαν στη ΔΕΘ 2022, θα παρασύρουν τα βράδια κι αυτού του Σεπτέμβρη τη «διάθεσή» μας σε μουσικά ταξίδια δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό

Τις συναυλίες παρουσιάζει ο Τάσος Ριζόπουλος.

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Κακοκαιρία «Avgi»: Σε τροχιά ύφεσης τα έντονα φαινόμενα – Πού αναμένονται βροχές και χιονόνερο

xristiana

Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στην επιλογή του σωστού foundation

xristiana

«Κανένας Μόνος Του»: Νέα Κοινωνική Δομή Από Τον Δήμο Ιλίου

xristiana