ΚεντρικήΟμορφιά

6 τρόποι να προσθέσεις το σατέν στα everyday looks – Αγαπημένες instagrammers μας εμπνέουν

23/9/2022

Το σατέν είναι σίγουρα μια κορυφαία τάση της σεζόν και πολύ θέλουμε να γίνει κομμάτι της ντουλάπας μας αυτό το φθινόπωρο. Γνωστές και αγαπημένες instagrammers μας δείχνουν πώς επιλέγουν να φοράνε τα σατέν ρούχα τους στην καθημερινότητά τους και μας δίνουν τέλειες ιδέες styling.

#1. Total black

Η Chiara Ferragni επενδύει σε ένα σατέν φαρδύ παντελόνι που αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Η ίδια το συνδυάζει με μαύρο τοπ για ένα υπέροχο total black look που δεν περνάει απαρατήρητο.

#2. Co- ords

Η Leonie Hanne ποζάρει με σατέν co- ord σε μπλε χρώμα και ολοκληρώνει το outfit με λευκό πουκάμισο, neon heels και κίτρινο τσαντάκι, δημιουργώντας ένα look γεμάτο χρώματα.

#3. Crop tops

Για μοναδικές βραδινές εμφανίσεις θα χρειαστείς ένα τζιν παντελόνι και μερικά σατέν crop tops. H Danielle Bernstein επιλέγει ένα με βάτες για ακόμα περισσότερο στιλ και ολοκληρώνει το look με statement σκουλαρίκια και ζώνη.

#4. Suits

Η Mary Lawless Lee κάνει έναν από τους πιο αγαπημένους μας συνδυασμούς φορώντας ένα σατέν κοστούμι που αποτελείται από σατέν πουκάμισο, ζώνη και παντελόνα.

#5. Πουκάμισα

Aimee Song ποντάρει σε μια πιο κλασική επιλογή που θα μας βγάλει πάντα ασπροπρόσωπες. Το σατέν πουκάμισο γίνεται must have της γκαρνταρόμπας μας και η γνωστή fashionista το συνδυάζει με pencil φούστα και μποτάκια.

#6. Slip dress

Camila Coelho επενδύει σε slip dresses που αναδεικνύουν το σώμα της και της ταιριάζουν πολύ. Το lime green, το μαύρο και το off- white είναι 3 χρώματα που θα φορέσουμε πολύ αυτό το φθινόπωρο στα αγαπημένα μας lingerie dresses.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Για Αυτιστικά Άτομα, Με Σύνδρομο Down Ή Με Νοητική Αναπηρία

xristiana

Ξεμείνατε από ντεμακιγιάζ; Δοκιμάστε αυτές τις 5 εναλλακτικές DIY λύσεις

xristiana

Σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό: Γιατί δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε σε κάθε λούσιμο

xristiana