ΚεντρικήΟμορφιά

6 τρόποι για να φορέσεις τις ρίγες ακόμα και μέσα στο Φθινόπωρο!

9/9/2022

Οι ρίγες είναι ένα print που έχουμε συνηθίσει να επιλέγουμε τους πιο ανοιξιάτικους- καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο φέτος το φθινόπωρο κάνουν την εμφάνισή τους ως trend και καταφέρνουν να εισβάλλουν και πάλι στην ντουλάπα μας.

Πώς τις φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες; Παρακάτω θα δεις 6 influencers που μας δίνουν ιδέες για τέλειο styling όλες τις ώρες της ημέρας.

#1. Ένας από τους πιο αγαπημένους μας χρωματικούς συνδυασμούς είναι τα ριγέ τοπ που συνδυάζονται υπέροχα με μπεζ παντελόνια, σορτς ή βερμούδες. Τόσο το μπεζ όσο και οι ασπρόμαυρες ρίγες φοριούνται πολύ φέτος το φθινόπωρο και ταιριάζουν ιδανικά για καθημερινά και casual outfits.

#2. Kόκκινες και λευκές ρίγες είναι το δεύτερο print που αγαπάμε στο συγκεκριμένο trend. Το κόκκινο παραμένει ως χρώμα στη λίστα με τις top αποχρώσεις και μπορείς να το φορέσεις με πάρα πολλούς συνδυασμούς. Ένα λευκό τζιν θα ολοκληρώσει τέλεια το look σου.

#3. Τα ριγέ πουλοβεράκια και οι ζακέτες θα ταιριάξουν υπέροχα με τα δερμάτινα παντελόνια μας και τα τζιν μας που αποτελούν hot τάση της σεζόν. Συνδύασε με φλατ mules, slippers ή loafers και είσαι έτοιμη για super casual και chic εμφανίσεις.

#4. Η Chiara Ferragni φοράει ένα μεταλλιζέ ριγέ top και το ταιριάζει με δερμάτινο παντελόνι δημιουργώντας ένα outfit που ξεχωρίζει. Η ίδια ολοκληρώνει το look με snakers και μαύρη τσάντα και δείχνει υπέροχη.

#5. Ακόμα και μέσα στο σπίτι αγαπάμε τις ρίγες πολύ. Δοκίμασέ τις σε παλ χρώματα και μάλλινα λεπτά ρούχα και δημιούργησε looks που σε εμπνέουν εντός και εκτός του σπιτιού.

#6. Τι θα φόραγε μια στιλάτη Γαλλίδα στην καθημερινότητά της; Ένα άνετο τζιν που ταιριάζει πάνω της άψογα, ένα ριγέ breton top, ένα ζευγάρι  sneakers και μια ψάθινη τσάντα είναι όλα όσα θα χρειαστείς.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Βραδιές πολιτισμού με σινεμά και μουσική στο Μαρούσι

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

ΟΑΕΔ: Παράταση Αιτήσεων Για Το Πρόγραμμα 3.400 Νέων Θέσεων Εργασίας

xristiana