ΚεντρικήΟμορφιά

5+1 τρόποι να δείχνεις άμεσα πιο όμορφη ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

5/9/2022

Ποιος είπε ότι χρειάζεσαι μακιγιάζ για να δείχνεις όμορφη; Σίγουρα όχι εμείς. Όσο και να αγαπάμε τα κραγιόν, τις σκιές και τα eyeliners γιατί μας επιτρέπουν τα υιοθετούμε τις μεγαλύτερες τάσεις και να πειραματιζόμαστε με διαφορετικές τεχνικές, στα μάτια μας τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα φυσικά όμορφο, makeup free πρόσωπο.

 Αν αναρωτιέσαι πώς να δείχνεις ακόμα πιο όμορφη κάθε μέρα, τα παρακάτω beauty tips για λαμπερή επιδερμίδα και έντονο βλέμμα χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι η απάντηση που ψάχνεις.

1. Δώσε έμφαση στο skincare

Ο πιο σίγουρος τρόπος να δείχνεις όμορφη κάθε μέρα είναι να δώσεις έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας σου. Το προσεκτικό ντεμακιγιάζ, ο σωστός καθαρισμός, η απολέπιση, η ενυδάτωση και η προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο θα πρέπει να είναι τα βασικά skincare goals σου.

Director’s Note: Δημιούργησε μία εύκολη και ευχάριστη ρουτίνα, που ξέρεις ότι θα θέλεις να ακολουθείς κάθε μέρα.

2. Κάνε απολέπιση στα χείλη σου

Κάνε απολέπιση στα χείλη σου χρησιμοποιώντας ένα lip scrub, όπως το #THISISEVERYTHING Lip Scrub της NYX Professional Makeup. Έτσι θα ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή χαρίζοντας στα χείλη σου ένα φυσικό ροδαλό χρώμα. Αφού το αφαιρέσεις, μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις ένα lip balm για να τα διατηρήσεις ενυδατωμένα και ζουμερά.

3. “Καθάρισε” και χτένισε τα φρύδια σου

Για να δείχνεις πιο περιποιημένη κάθε μέρα, φρόντισε τα φρύδια σου να έχουν πάντα όμορφο σχήμα. Χρησιμοποίησε ένα τσιμπιδάκι για να αφαιρέσεις τις ανεπιθύμητες τρίχες στο κάτω μέρος κι αν θέλεις να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο, χτένισέ τα προς τα πάνω χρησιμοποιώντας ένα spoolie.

4. Εφάρμοσε μία ιριδίζουσα κρέμα ματιών

Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο concealer για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, μπορείς να εφαρμόσεις μία κρέμα ματιών, που να περιέχει mica, όπως η Ginzing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff On-The-Go της Origins, η οποία θα φωτίσει την περιοχή κάνοντας το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο.

5. Εφάρμοσε το αντηλιακό σου

Ο πιο εύκολος makeup free τρόπος να δώσεις ζωντάνια στο πρόσωπό σου είναι να εφαρμόσεις το αντηλιακό σου. Εκτός από το ότι θα προστατεύσει την επιδερμίδα σου από τις βλαβερές ακτίνες UV, θα την ενυδατώσει χαρίζοντάς της μια λάμψη υγείας.

6. Χρησιμοποίησε ένα eyelash curler

Αν θέλεις να τονίσεις το βλέμμα σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις mascara, εφάρμοσε στις βλεφαρίδες σου λίγο petroleum jelly πριν χρησιμοποιήσεις το eyelash curler (θα βρεις ένα πολύ οικονομικό στην γκάμα της Sephora Collection) για να χαρίσεις μια υπέροχη καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου.

Πηγή: https://www.missbloom.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Συνάντηση εργασίας ΑΔΜΗΕ-ΔΣΜΚ για την ηλεκτρική διασύνδεση Great Sea Interconnector

xristiana

Γονιμότητα και εξωσωματική: Μπορεί να επηρεαστεί η όρεξή σας;

xristiana

Υπερανθεκτικά βακτήρια: Ένα «ξεχασμένο» αντιβιοτικό υπόσχεται να τα εξουδετερώσει

xristiana