ΚεντρικήΟμορφιά

3 λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ σου και φαίνεσαι κουρασμένη

8/9/2022

Έχεις παρατηρήσει ορισμένες φορές ότι ενώ δημιουργείς ένα ωραίο μακιγιάζ το πρόσωπό σου δείχνει κουρασμένο; Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή μάλλον κάνεις κάποια λαθάκια στο make up σου χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Διάβασε λοιπόν παρακάτω μικρές οδηγίες ώστε να αποφύγεις την κουρασμένη όψη, κερδίζοντας τη χαμένη λάμψη που σου αξίζει.

Ένα από τα πιο συχνά λάθη, είναι ότι ξεχνάς την ενυδάτωση του προσώπου σου πρωί και το βράδυ. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό στην skincare ρουτίνα σου. Επίσης η αντηλιακή κρέμα πρέπει να γίνει φίλη σου (αν δεν έχει γίνει ήδη) εννοείται και το χειμώνα. Να ξέρεις ότι η υπεριώδης ακτινοβολία κάνει το δέρμα σου να δείχνει θαμπό και κουρασμένο.

Απόφυγε το ματ foundation και προτίμησε πιο απαλές υφές. Σίγουρα η ματ κάλυψη μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική στο μακιγιάζ ωστόσο αφαιρεί τη λάμψη και τη φρεσκάδα του προσώπου σου. Τέλος δώσε πολύ προσοχή στην απόχρωση που θα επιλέξεις.

Τέλος ένα λάθος που σου δίνει αυτή τη κουρασμένη όψη είναι ότι ξεχνάς να βάλεις ρουζ. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν πρέπει να το παραλείπεις καθώς χαρίζει ζωντάνια αλλά και φρεσκάδα στο πρόσωπό σου. Άλλωστε και μόνο ρουζ να χρησιμοποιήσεις σε ένα γρήγορο μακιγιάζ, είναι αρκετό για να αποκτήσεις λάμψη και νεανικότητα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρόγραμμα «Ηλέκτρα»: Πώς θα αναβαθμιστούν ενεργειακά εκατοντάδες κτίρια του Δημοσίου

xristiana

Ενέργεια: «Τσιμπάει» το φυσικό αέριο, σε πτώση oι ημερήσιες τιμές ρεύματος

xristiana

Μαύρα στίγματα στη μύτη: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα αφαιρέσουμε

xristiana