ΚεντρικήΟμορφιά

10 nude nail art για εσένα που θέλεις κάτι διακριτικό και κομψό

20/9/2022

Ας πούμε welcome στο φθινόπωρο με nude nail art και με αρκετές δόσεις κομψότητας.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών: Εκείνες που λατρεύουν τα παιχνιδιάρικα κι έντονα χρώματα στα μανικιούρ κι εκείνες που είναι λάτρεις της κομψότητας και της διακριτικότητας. Αν ανήκεις στο δεύτερο club, για εσένα γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές.

Λογικά, σου αρέσουν τα περιποιημένα νύχια, που όμως δεν βγάζουν μάτι και πώς… μεταφράζεται αυτό; Με nude nail art, φυσικά. Αυτό είναι το μανικιούρ που χρειάζεσαι για τέλεια φθινοπωρινά nail looks.

So chic! Το πράσινο στα νύχια είναι για ακόμα μία σεζόν τάση, αλλά ποιο πράσινο;

Nude nails για να υποδεχθούμε το φθινόπωρο

Αν δεν θέλεις να μπεις από τώρα στα… βαθιά και στα κυπαρισσί, μπλε, μπορντό, καφέ μανικιούρ, μία είναι η λύση για εσένα: τα nude nails. Η φινέτσα που αποπνέουν είναι ό,τι πρέπει για stylish εμφανίσεις και για να μη σπας κάθε φορά το κεφάλι σου για το nail art που θα επιλέξεις.

Κι αν θέλεις και nude nails with a twist, μπορείς να τα έχεις. Οι επιλογές στο Instagram και τις nail artists είναι άπειρες, με μικρές πινελιές που μπορούν να απογειώσουν το αποτέλεσμα. Στην gallery θα δεις 10 υπέροχα nude nail art που κολακεύουν κάθε μήκος νυχιού και κάθε σχήμα.

0110

Το ατού των nude nails

Last but not least, πρέπει να σου πω ότι τα nude nails έχουν ένα μεγάλο ατού συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο μανικιούρ. Ποιο είναι αυτό; Ακόμα κι αν μακρύνουν πολύ γρήγορα τα νύχια σου ή αν καταλάβεις ότι έχουν χαλάσει, δεν θα φαίνεται τίποτα στους άλλους.

Δύσκολα θα καταλάβει κανείς ότι τα nude nails σου έχουν χαλάσει κι αυτό, γιατί η απόχρωσή τους είναι παρόμοια με την επιδερμίδα κι έτσι καμουφλάρονται. Τέλειο, δεν συμφωνείς;

Μαρία Ροδίτη

ΜΑΡΊΑ ΡΟΔΊΤΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 20/11

xristiana

Μακριά και δυνατά μαλλιά: Τα οφέλη του λιναρόσπορου

xristiana

Δέρμα: «Μηδέν» χρόνος για περιποίηση; Έτσι θα γίνετε συνεπείς

xristiana