ΚεντρικήΟμορφιά

Φροντίδα μαλλιών μετά τις διακοπές: Τα σωστά βήματα

8/9/2022

Tαλαιπωρημένα μαλλιά μετά τις διακοπές; Η σειρά Ερατώ της Freshline θα σου προσφέρει την απόλυτη επανόρθωση.

Το καλοκαίρι έφυγε και σίγουρα θα αναζητάς λύσεις για να επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη των μαλλιών σου. Η αλμύρα της θάλασσας, ο ήλιος και το νερό της πισίνας είναι οι βασικές αιτίες της αφυδάτωσης τους. Γι’ αυτό το λόγο, αυτήν την περίοδο τα μαλλιά σου χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα και την σωστή ενυδάτωση, ώστε να σωθούν οι ταλαιπωρημένες άκρες που ίσως έχουν και ψαλίδα.

Η Fresh line λοιπόν είναι εδώ με τη hair collection Ερατώ, μια μοναδική συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για κατεστραμμένα μαλλιά, που προσφέρει εντατική επανόρθωση & εξαιρετική ενυδάτωση. Το ελαιόλαδο και τα αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο & σανταλόξυλο που περιέχουν τα προϊόντα θρέφουν και αναδομούν τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω, προσφέροντάς τους εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες.

H πολυπόθητη συλλογή Ερατώ περιλαμβάνει:

Σαμπουάν 200ml/75ml
Εμπλουτίζεται με ελληνικό, βιολογικό ελαιόλαδο & αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, που ενυδατώνουν & αναδομούν τα κατεστραμμένα μαλλιά. Ενισχύεται, επίσης, με εκχύλισμα καλέντουλας, αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου και εκχύλισμα βιολογικής αλόης, που προσφέρουν επιπλέον ενυδάτωση, μαλακώνουν τις άκρες, προάγοντας την ανάπτυξη της τρίχας και βελτιώνοντας την πυκνότητα των μαλλιών.

Μαλακτική Κρέμα 150ml/75ml

Πλούσια σε βιολογικό ελαιόλαδο & αμυγδαλέλαιο που ενυδατώνουν σε βάθος & προστατεύουν από την ψαλίδα. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και τα εκχυλίσματα από καλέντουλα & σύμφυτο, αναδομούν και ανανεώνουν τα κατεστραμμένα μαλλιά, αποκαθιστούν τους κατεστραμμένους θύλακες, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα.

Λάδι Επανόρθωσης & Θρέψη 50ml

Εντατική θεραπεία για κατεστραμμένα μαλλιά με έναν συνδυασμό από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης, ένα μίγμα από λάδι αγριοτριαντάφυλλου, ηλίανθου, ελιάς και αμυγδάλου και πολύτιμα αιθέρια έλαια, που προσδίδουν πολλαπλές ιδιότητες στα μαλλιά! Πλούσια ενυδάτωση, ελαστικότητα, θρέψη, αναδόμηση και βελτίωση της πυκνότητας των μαλλιών.
Extra tipΧρησιμοποίησέ το πριν ή μετά το λούσιμο, ακόμη και σαν αγωγή κατά του φριζαρίσματος!

Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης 50ml

Serum χωρίς ξέβγαλμα πολλαπλής χρήσης με άμεση ενυδατική & μαλακτική δράση, ιδανικό για τη ψαλίδα και το φριζάρισμα. Εμπλουτίζεται με ελληνικό, βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου & βιταμίνη B5 που αποκαθιστούν, ενυδατώνουν & αναδομούν τα κατεστραμμένα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα!

Extra tip: Τρόποι χρήσης

Μετά το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά στεγνωμένα με πετσέτα.

Σε στεγνά μαλλιά για απαλότητα και ξεμπέρδεμα, πριν το στέγνωμα και το χτένισμα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενάντια στο φριζάρισμα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για προστασία από τον ήλιο.

Μάσκα Επανόρθωσης 200ml

Εντατική θεραπεία μαλλιών με εξαιρετικές επανορθωτικές & ενυδατικές ιδιότητες. Βασισμένη σε αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο & σανδαλόξυλο, αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά και αιθέριο έλαιο φασκόμηλου, που προάγει την ανάπτυξη της τρίχας. Ενισχύεται με ελληνικό, βιολογικό ελαιόλαδο & βούτυρο καριτέ, που θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος, ενώ τα εκχυλίσματα από καλέντουλα, χαμομήλι & σύμφυτο, αναδομούν τα μαλλιά και προστατεύουν από την ψαλίδα και το φριζάρισμα.

Στερεό Σαμπουάν 70g

100% χειροποίητο σαμπουάν σε μορφή μπάρας σαπουνιού με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, που αφαιρούν τους ρύπους χωρίς να αφήνουν τα μαλλιά αφυδατωμένα. Εμπλουτισμένο με ελληνικό, βιολογικό ελαιόλαδο & αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου που ενυδατώνουν και αναδομούν τα κατεστραμμένα μαλλιά.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

3 ζώδια που θα βιώσουν έντονες αλλαγές το φετινό φθινόπωρο – Έρχεται έκλειψη

xristiana

“Το αίμα είναι σωσίβιο ζωής” – Εκστρατεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για εθελοντικές καλοκαιρινές αιμοδοσίες

xristiana

Το Έθιμο της Βασιλόπιτας και η ιστορία της

xristiana