ΚεντρικήΚοινωνικά

Τρέξε Με «Χαμόγελο» Στο Mykonos Running Festival

18/9/2022

Το 1ο Mykonos Running Festival είναι το νέο αθλητικό γεγονός της χώρας, που έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, για να συνδυάσει τον αθλητικό τουρισμό, τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία και υπόσχεται να χαρίσει σε όλους μία αξέχαστη αγωνιστική εμπειρία, με παράλληλες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.

Με ισχυρό αίσθημα ευθύνης, η Οργανωτική Επιτροπή αποδεικνύει με πράξεις τον κοινωνικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, προφέροντας στον Οργανισμό 1€ από κάθε ατομική εγγραφή και 0,50€ από κάθε ομαδική, για την ενίσχυση της προσπάθειας Ενεργειακής Αναβάθμισης της Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης» του Οργανισμού με φωτοβολταϊκό σύστημα, το οποίο θα παρέχει αυτονομία στη λειτουργία των ιατρείων.

Οι εγγραφές για το 1ο Mykonos Running Festival είναι σε εξέλιξη! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ!

Η πολύτιμη υποστήριξη της διοργάνωσης στο πολύπλευρο έργο του Οργανισμού συνεχίζεται, δίνοντας τη δυνατότητα στον Οργανισμό να δημιουργήσει την δική του running team, προσφέροντας 5€ από κάθε εγγραφή που θα πραγματοποιήσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη δρομική ομάδα του.  

Για να συμμετέχετε στο 1ο Mykonos Running Festival με την ομάδα του «Χαμόγελου» πραγματοποιήστε την εγγραφή σας εδώ!

Με στόχο την ενδυνάμωση του εθελοντισμού ως φιλοσοφία και τρόπος ζωής, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τους διοργανωτές, θα πραγματοποιήσει στην Μύκονο ενημερώσεις σε μαθητές για τον εθελοντισμό και πως συντελεί στην προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.  

Τέλος, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συμμετέχει στο πρόγραμμα αθλητικών κινητικών και λειτουργικών δεξιοτήτων Kids Athletics, με την πραγματοποίηση δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά έως 12 ετών, καθώς και στο Business Forum, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Το 1ο Mykonos Running Festival απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των αθλουμένων, σε όλες τις ηλικίες και περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες:

Δίνουμε ραντεβού στην Μύκονο και «αγωνιζόμαστε» μαζί, ενωμένοι για να μη λείψει το Χαμόγελο από κανένα παιδί!

Ενημερωθείτε εδώ: www.mykonosrunningfestival.org

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
2310 250 160
thesspress@hαmogelo.gr

Πηγή: https://www.hamogelo.gr

Related posts

Εκδήλωση «Μια αγκαλιά για τη Τρίτη e-λικία» για την ισότιμη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιεστική»

xristiana

3+1 μυστικά για super λαμπερά μαλλιά!

xristiana