ΚεντρικήΚοινωνικά

Το 8ο ROCK AID FESTIVAL έρχεται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

9/9/2022

Το 8th ROCK AID FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στις 8.30 μ.μ.  

Οι Kokkinia , Veagan Mosquitoes , Behind 12 Bars ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθέατρου Νίκαιας, με σκοπό την συλλογή φαρμάκων  για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη γεμίζοντας την βραδιά με δυνατές rock και ταξιδιάρικες μουσικές. Σε αυτό το mini festival μοναδικό κόστος εισόδου θα είναι ένα κουτί φάρμακο.

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα που συμμετέχουν

Kokkinià

Η ιστορία ξεκινά περίπου στα μέσα του ΄18, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, μουσικά και συνολικά, 4 άτομα και αποφάσισαν να εφαρμόσουν τις ατομικές συνθετικές ιδέες και ανάγκες τους, στα πλαίσια μιας συλλογικότητας∙ μιας ομάδας. Από ‘κει και πέρα, μεσολάβησαν πρόβες, προτάσεις, τζαμαρίσματα, συζητήσεις, επιλογές, και κατέληξαν στα 5 πρώτα κομμάτια και το σχετικό LP: The Last Are Lost From the List. Το συγκρότημα, έλαβε την τελική του μορφή στις αρχές του ’22, έπειτα από αλλαγές, απομονώσεις, δυναμικές και πειραματισμούς, με την ομάδα να προετοιμάζεται για το 8ο Rock Aid Fest, στις 10 του Σεπτέμβρη 2022, στο Κηποθέατρο της Νίκαιας. Το 2022-2023 τους βρίσκει οπλισμένους με ενέργεια και πάθος, με στόχους για περισσότερους ήχους, για επαφές, για συναυλίες και συνδέσεις.   Οι Kokkinià είναι οι:  Αντρέας – Bass ,Βαγγέλης – Vox  ,Μαρίνος – Guitar  ,Σάββας – Drums

Vegan Mosquitoes

Οι Vegan Mosquitoes σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2014. Στόχος της μπάντας ήταν και είναι να εκφραστεί γράφοντας πρωτότυπη μουσική σε ύφος rock/alternative χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί από ταμπέλες, προσδιορίζοντας τον δικό τους ήχο που αφομοιώνει στοιχεία από όλο το φάσμα της rock πράγμα που τους επιτρέπει να εξελίσσονται συνεχώς. Η μπάντα το 2016 ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πρώτου της ομότιτλου Live ΕΡ και το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο της full length album με τίτλο ”A Beautiful Slaughter” καθώς και δύο video clip για την προώθηση του.To 2022 επίσης η μπάντα κυκλοφόρησε το video clip του ”Red Shoes” το οποίο είναι διαθέσιμο και σαν ψηφιακό single.

Behind 12 Bars

Η τετραμελής μπάντα που κινείται σε blues , rock, soul & funk μονοπάτια , διανύει ήδη τον 6ο χρόνο παρουσίας στις μουσικές σκηνές της Αθήνας με αρκετά live και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της .Οι Behind 12 Bars ξεκίνησαν σαν cover band αλλά τον τελευταίο χρόνο έχουν ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει ήδη τέσσερα single πρωτότυπων συνθέσεων της μπάντας . Κάπου στο τέλος του 2017 ‘’κλείδωσε’’ η σύνθεση του συγκροτήματος με την έλευση της Έλενας Ραπτάκη στα φωνητικά , δίνοντας πλέον ‘’ταυτότητα’’ στον ήχο και ξεκάθαρο προορισμό στο μουσικό ταξίδι που ξεκίνησαν οι B12B το 2015. H μπάντα στήθηκε και στηρίχθηκε από μια παρέα μουσικών που είχαν συνυπάρξει σαν μέλη σε προγενέστερες συνθέσεις συγκροτημάτων. Από το καλοκαίρι του 2017 όλες οι πρόβες , ηχογραφήσεις και παραγωγές, γίνονται στο studio που σχεδίασαν και κατασκεύασαν τα ίδια τα μέλη αυτής της παρέας .Οι Behind 12 Bars είναι οι:Έλενα Ραπτάκη  φωνητικά,, Αντωνακόπουλος Κώστας :κιθάρα, Σινάνης Γιάννης μπάσο, Καρακατσάνης Βασίλης τύμπανα.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Φρύδια: Τα δύο απλά υλικά που χαρίζουν θρέψη και άψογο look

xristiana

Μνήμη: Πότε επανέρχεται μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο; Έρευνα απαντά

xristiana

Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 27/10

xristiana